Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bitcoin ETFs oplever positiv vending: Grayscale Bitcoin Trust tiltrækker millioner i kapitalindskud

Bis 2025 wird der Bitcoin-Preis voraussichtlich auf 150.000 US-Dollar steigen

Bitcoin ETF’er fortsætter med at tiltrække investorer

Efter en fire måneders periode med konsekvente udtømninger har Grayscale’s spot Bitcoin-børsnoterede fond (ETF) endelig oplevet en positiv ændring. I løbet af de sidste to dage har Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) tiltrukket tilstrømninger på i alt 66,9 millioner dollars.

Denne ændring i retningen kommer efter en stor nedgangsperiode, hvor GBTC oplevede et gennemsnitligt dagligt udstrøm på 217 millioner dollars, hvilket samlet beløber sig til over 17,5 milliarder dollars siden den 11. januar.

## Vendepunkt for Grayscale Bitcoin ETF

Det første tegn på bedring viste sig den 3. maj, med en tilstrømning på 63 millioner dollars til GBTC, hvilket markerede afslutningen på den langvarige nedadgående tendens. Tilstrømningen og efterfølgende tilstrømninger resulterede i en samlet positiv tilstrømning på 378,8 millioner dollars over en syvdages periode. En ekstra tilførsel på 3,9 millioner dollars den 6. maj bekræftede yderligere den positive tendens, hvilket bragte den samlede kapitaltilførsel til GBTC op på 66,9 millioner dollars.

Bitcoin ETF’er på det amerikanske marked fortsætter med at vise sig at være profitable. BlackRock’s iShares Bitcoin Trust fører an, med den største investering og netto tilstrømninger på 15,5 milliarder dollars.

## Centrale spillere driver tilstrømningen til Bitcoin ETF’er

Mange andre Bitcoin-børsnoterede fonde har vist stærk præstation, tiltrækker investeringer og bidrager til den generelle positive tendens inden for sektoren.

Data fra The Block afslører, at blandt de andre topperformere er Fidelity Investments’ Fidelity Wise Origin Bitcoin Fund med 8,1 milliarder dollars i netto tilstrømninger, Cathie Wood’s ARK 21 Shares Bitcoin ETF med 2,1 milliarder dollars og Bitwise Bitcoin ETF Trust med 1,7 milliarder dollars.

Bitcoin’s stærke præstation på markedet har utvivlsomt bidraget til at tiltrække investorer til disse ETF’er, som det nuværende samlede investeringsflow i spot Bitcoin ETF-markedet på cirka 11,8 milliarder dollars viser.

## SEC udsætter beslutningen om Spot Ether ETF’er

I andre nyheder har U.S. Securities and Exchange Commission (SEC) udsat sin beslutning om godkendelse eller afvisning af flere ansøgninger om spot Ether (ETH) ETF’er. Afgørelserne om ansøgninger fra industriegiganter som BlackRock, Grayscale og Invesco Galaxy er blevet udskudt til juli, sammen med ansøgninger fra andre Ether ETF-udstedere, herunder Fidelity, Hashdex, Franklin Templeton og Ark 21 Shares.

SEC har udtalt, at der er behov for yderligere tid til grundigt at evaluere de foreslåede regelændringer og adressere de problemstillinger, der er rejst i ansøgningerne, før der træffes en beslutning.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version