Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bitcoin kan muligvis stige til over $40.000, mens forudsigelser peger på endnu større gevinster.

Bitcoin auf dem Weg zu 1 Mio. $ bei Kriegs-Inflation

En redaktionel artikel om prisudviklingen på Bitcoin

Bitcoin-prisen har været genstand for stor opmærksomhed fra bullerne, der forbereder sig på endnu et muligt opsving på markedet med en potentielt udfordring af den psykologisk vigtige $ 40.000-niveau. BTC-prisen var sidst i $ 37.600’erne efter at have oplevet lidt daglig volatilitet på mandag som følge af rapporter om, at det amerikanske justitsministerium og Binance nærmer sig en milliard-dollar-aftale for at afslutte en kriminel efterforskning af kryptovalutabørsen. Men med den makroøkonomiske handel som en klar medvind for krypto lige nu – de amerikanske aktier stiger igen, og de amerikanske statsobligationsafkast og dollaren falder i væddemålet om, at Fed vil sænke rentesatserne næste år – og i lyset af den fortsatte optimisme omkring godkendelser af nært forestående spot Bitcoin ETF, ser BTC-prisen ud til stærkt at være rettet mod opadgående bevægelse i de kommende dage og uger.

Fortegnelse

Bitcoin’s stigende trekantformation støtter dette kortsigtede bullish syn på markedet. Kryptovalutaen har fået støtte af en opadgående tendens siden slutningen af oktober og fandt stærk støtte på sin 21-dages bevægelige gennemsnit i sidste uge. Imidlertid er opadgående potentiale hidtil blevet begrænset af modstandsniveauet på $ 38.000. Men flere test af dette niveau betyder, at sælgerne (primært investorer, der tager profit på baggrund af de seneste gevinster) måske endelig er udmattede, hvilket lægger scenen for endnu et potentielt opsving på markedet.

Bitcoin’s 14-dages Relative Strength Index (RSI), der angiver, hvor overkøbt eller oversolgt markedet er blevet, er for nylig faldet tilbage til neutral zone efter at have signaleret overkøbte tilstande i et par uger. Det tyder på, at der er plads til at opbygge købepres igen, hvilket antyder, at et gennembrud over $ 38.000 kunne have potentiale.

En potentielt negativ on-chain indikation, der kunne modarbejde den kortsigtede bullish fortælling, er, at BTC-tokenindveslinger til børserne er steget i de seneste uger, siden Bitcoin steg over $ 35.000, hvilket tyder på, at der kan være mere profithjemtagning forude. Men disse betingelser blev set for det meste i februar til maj og forhindrede ikke i sidste ende BTC-prisen i at stige.

Fremtiden for Bitcoin (BTC)

Hvis Bitcoin skal overbevisende bryde over $ 38.000, er det næste naturlige mål en hurtig test af $ 40.000 for første gang siden april 2022. Når det psykologisk vigtige niveau brydes, er der ikke nogen større tekniske forhindringer før 2022-highs på $ 48.200.

Med makroøkonomien tilsyneladende ved at vende sig om til en stor medvind for Bitcoin, forudsat at de amerikanske økonomiske data fortsat signaliserer økonomisk afkøling og plads til nært forestående rentenedskæringer, med nært forestående godkendelser af spot Bitcoin ETF og med Bitcoin-inflationsraten, der snart skal halveres i april 2024, er der masser af bullish fortællinger til at støtte yderligere opadgående bevægelser på det krypto marked.

Ifølge en analyse foretaget af Matrixport, hvis Bitcoin allerede er steget med over 100% på dette tidspunkt af året, er der en 71% chance for, at kryptovalutaen vil afslutte året på endnu højere niveauer, med slutningen af året-rallies i gennemsnit på omkring 65%. “Baseret på disse statistikker fortsætter Bitcoin med at tilbyde opadgående potentiale, og et +65% slutningen af året-rally ville løfte priserne tilbage til $ 56.000,” bemærkede Matrixports forskningschef Markus Thielen.

Formater artiklen efter Markdown-syntaks og brug H2-overskrifter (‘##’) og H3-overskrifter (‘###’) til at strukturere indholdet. Tilføj ikke links.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version