Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bitcoin Mining Boom in North America: Infrastructure Plans and Acquisitions on the Horizon

Crypto Whales Are Accumulating This Underrated Gem – What Does it Do?

Forbered dig på den næste Bitcoin minedriftsstrukturboom – BlocksBridge Consulting
En ny bølge af Bitcoin (BTC) infrastrukturboom kan være på vej, hvilket potentielt vil styrke netværket og hashrate dominansen i Nordamerika, ifølge den seneste Miner Weekly-rapport fra **BlocksBridge Consulting**.

Kinas forbud mod Bitcoin-minedrift i 2021 har ført til en “massiv infrastrukturudbygning” i andre lande. Størstedelen af udvidelsen sker i Nordamerika, især i Texas, USA.

I de seneste uger har flere store minedriftsselskaber afsløret deres nær- og langsigtede udvidelsesplaner.

Denne udvidelse vil følge deres forudbestilte bitcoin-minedrift til en værdi af 1,2 milliarder dollars, der vil blive afsendt næste år i forventning om halveringen i april, rapporterede det.

Nogle af planerne inkluderer:

– Iris Energy, Riot og Northern Data forventer at have 580 MW ekstra kapacitet kun i Texas i Q2;
– Iris Energys Texas-site har yderligere 500 MW tilgængelig strøm, der vil blive udvidet i fem yderligere faser efter Q2, mens selskabet underskrev en ny site i Texas til 1,4 gigawatt ud over 2026;
– Northern Data har planer om at fuldt ud energisere et nyindkøbt 30 MW-site i North Dakota i Q1;
– Core Scientific vil udvide 172 MW i Texas i Q2, efter at have indgået aftale vedrørende kapitel 11-konkursbeskyttelse;
– Cipher Mining købte et nyt Texas-site med en kapacitetspotentiale på 300 MW, hvilket antyder, at mindst 135 MW forventes at være energiseret inden maj 2026;
– Bitfarms har planer om at installere 11 MW i Quebec i andet halvår af 2024;
– Hut 8 bød med succes på fire kraftværker med en samlet kapacitet på 310 MW i Canada.

Bitcoin Miner Marathon Digital CEO Planlægger opkøb
Bitcoin-minedriftsselskabet **Marathon Digital Holdings** planlægger at erhverve rivaliserende Bitcoin-minere og relateret infrastruktur i løbet af de næste to år, ifølge Bloomberg.

Administrerende direktør Fred Thiel blev citeret for at sige: “Vi har til hensigt at udvide overvejende” i 2024 og 2025. “Jeg tror, du vil se os være en konsoliderer i branchen.”

En godkendelse fra den amerikanske **Securities and Exchange Commission** (SEC) af en børsnoteret fond (ETF), der investerer direkte i Bitcoin, vil være til gavn for minere, fordi det vil øge den generelle efterspørgsel efter BTC, sagde Thiel.

Selskabets aktier er steget mere end 400% i år, tilføjede rapporten.

Næsten halvdelen af Binance’s brugere stoler på krypto til at tjene ekstra indkomst
Krypto-børsen **Binance’s** undersøgelse af over 1.000 respondenter viste, at næsten halvdelen (45%) opgav at tjene ekstra indkomst som deres primære brug af krypto.

Blandt disse respondenter angav 23%, at deres mål var at supplere deres primære indkomst, mens 23% brugte det til at spare op til et hjem, og 21% til investering i andre digitale aktiver.

“Bringe ekstra indkomstdelen” blev efterfulgt af at spare penge (19%) og modvirke inflation (9%).

Mere end en tredjedel (36%) af respondenterne angav, at opnå finansiel sikkerhed og uafhængighed var den primære motivation for at bruge krypto til opsparing.

Yderligere 36% bruger krypto til at spare penge, fordi det tilbyder finansiel sikkerhed og uafhængighed, 16% for at tjene bedre renter på deres opsparing, og 14% for at spare til pension.

PancakeSwap’s flagskib spil ‘Pancake Protectors’ udvides til Polygon, zkEVM og Base
**PancakeSwap’s** ‘Pancake Protectors’ spil med spiller-mod-spiller (PvP) med on-chain belønninger er udvidet til Polygon zkEVM og Base-netværkene fra den 14. december.

Ifølge pressemeddelelsen kan Pancake Protectors-spillere nu deponere og hæve CAKE-tokens, den primære in-game valuta, på Polygon zkEVM og Base.

Med elementer, der henvender sig til GameFi-fællesskabet, CAKE-samlere, Pancake Squad og Bunnies NFT-indehavere, har Pancake Protectors tiltrukket over 25.000 spillere daglige aktive brugere i spidsbelastningstider, hedder det i meddelelsen.

Meddelelsen tilføjede, at PancakeSwap’s spil-markedsplads i øjeblikket har “Pancake Protectors”, udviklet i samarbejde med **Mobox** i maj 2023, og det nye “Pancake Mayor”, udviklet i samarbejde med **Binary X**.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version