Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bitcoin Oplever Betydelig Stigning, Med En Prisovergang På Over 4% Til Imponerende 36.000 Dollars

Surge to $36,000 Driven by MicroStrategy, FOMC & Advocates

Bitcoin prisstigning og vigtige faktorer

Bitcoin, den ledende cryptocurrency, oplever en betydelig stigning, med en imponerende prisstigning til $36.000, hvilket markerer en stigning på over 4% torsdag. Denne bullish momentum bliver drevet af en sammenflydelse af faktorer, herunder store virksomhedsinvesteringer, optimistiske reguleringsdialoger og bredere finansielle markedsmekanismer. MicroStrategys fortsatte erhvervelsesspree og Federal Open Market Committees (FOMC) pengepolitik spiller afgørende roller for at styrke investorernes tillid. Desuden opfordrer prominente figurer som den canadiske MP offentligheden til at dykke dybere ned i Bitcoin og genlyder Gary Genslers holdning før SEC. Derudover solidificerer den legendariske investor Stan Druckenmillers anerkendelse af Bitcoin som en attraktiv aktivtype sin position i det finansielle landskab. Disse udviklinger understreger samlet set Bitcoins voksende indflydelse og dens potentielle trajector mod en endnu mere robust evaluering.

Canadisk MP citerer Genslers synspunkter for at fremme offentlig forskning

Under en parlamentarisk session udtrykte den canadiske medlem af parlamentet, Joel Lightbound, sin påskønnelse for den anonyme skaber af Bitcoin, Satoshi Nakamoto, på 15-året for udgivelsen af den hvide bog. Lightbound erkendte, at han personligt ejede Bitcoin, men han opfordrede ikke andre til at købe den virtuelle valuta. I stedet opfordrede han dem til at lære om det og forstå dets betydning. Han fremhævede, hvordan Bitcoin blev født i en finanskrise og hvordan det har givet styrke til mennesker, der bor under undertrykkende regimer og dem uden adgang til bankvæsenet.

Canadisk MP opfordrer fællesskabet til at studere Bitcoin, citerer Genslers synspunkter før SEC – BecauseBitcoin.com (@BecauseBitcoin) 2. november 2023

MP’en citerede udtalelser fra kendte personer, der anerkendte Bitcoins potentiale til at drive forandring og fremme økonomisk inklusion, herunder Jack Dorsey og Gary Gensler, formand for US Securities and Exchange Commission (SEC). Nyheden har haft en positiv indflydelse på prisen på Bitcoin og fremmer en bullish udvikling for cryptocurrencyet i dag.

Federal Reserves indflydelse: En gennemgang af aktier, krypto og mere

Stigende rentesatser har været en truende trussel mod de finansielle markeder de seneste år. Dog tyder det på, at der er et skift på vej, da Federal Reserve valgte at fastholde renten ved tre af sine sidste fire møder i stedet for at hæve den. Mange analytikere mener, at æraen med stigende rentesatser måske nærmer sig sin afslutning, da inflationen viste tegn på stabilisering i september på 3,7 procent. Højere rentesatser har haft stor indflydelse på råvarer, aktier og kryptokurver, hvilket har ført til øget markedsvolatilitet. Motiveret af bedre end forventede inflationstal virker investorer i dag mindre bekymrede for renteforhøjelser trods deres oprindelige bekymringer. De forventer, at rentetrajetorien vil planlægge af i fremtiden.

⚠️BREAKING: *FEDERAL RESERVE SKIPS RATE HIKE, KEEPS FED FUNDS RATE AT 5.50% 🇺🇸 🇺🇸 pic.twitter.com/d3Z4bTwYEE — Investing.com (@Investingcom) 1. november 2023

Selvom 2022 bød på udfordringer for markederne, har 2023 set relativ vækst, især blandt teknologivirksomheder. Men sandsynligheden for en recession er stadig høj, og dens potentielle indvirkning på markederne er usikker. Investorer anbefales at følge langsigtede investeringsstrategier og se markedsudsving som en mulighed for at opbygge en portefølje af kvalitetsaktiver. Denne nyhed har primært en positiv effekt på prisen på Bitcoin i dag, da den styrker markedets tillid til kryptokurrencyet i en mere stabil rentekulisse.

Bitcoin bryder $35K: MicroStrategy og FOMC brænder op

MicroStrategy, under ledelse af Michael Saylor, erhvervede yderligere 155 Bitcoins i oktober til en sum af $5,3 millioner. Til den nuværende markedsværdi er deres samlede beholdning næsten $5,54 milliarder værd. Det føderale Open Market Committee (FOMC)’s beslutning om at opretholde rentesatser mellem 5,25% og 5,50% sammen med denne erhvervelse har sendt Bitcoins pris over $35.000 – et niveau, der ikke er blevet set siden maj 2022.

JUST IN: #Bitcoin hits $35,000 as MicroStrategy buys 155 more #BTC pic.twitter.com/Ftq7LfSY4K — Bitcoin Magazine (@BitcoinMagazine) 1. november 2023

Ud over Bitcoin og Ethereum er markedsværdien for kryptokurver faldet i de sidste 18 måneder. Men med nyheden om, at MicroStrategy styrker sine Bitcoin-reserver, får den generelle markedssentiment et boost, hvilket løfter BTC’s værdi.

Stan Druckenmiller mener, at Bitcoin bør være hans ejendom

I en diskussion på JPMorgan/Robin Hood Investors Conference delte den prominente milliardær hedgefond manager Stanley Druckenmiller, der har en nettoværdi på $6,4 milliarder, sine indsigter om Bitcoin. Kendt for hans tidligere engagement med Bitcoin, nævnte Druckenmiller, at selvom han ejer guld, ejer han i øjeblikket ikke nogen Bitcoin, selvom han føler, at han burde have det. Han understregede, at på grund af Bitcoins brugervenlighed betragter den yngre generation den som en pålidelig værdibutik. Tidligere havde Druckenmiller været mere imødekommende over for Bitcoin som aktivtype, især da han så det overgå guld i en inflationsperiode.

Billionaire investor Stan Druckenmiller says he should probably own Bitcoin, even though he doesn’t currently hold any. He compared Bitcoin to gold, calling it a “brand” that is popular with the younger generation. Druckenmiller said he likes gold because it has a 5,000-year… pic.twitter.com/k0x1lxSUC5 — CRUX | Crypto News (@Coin_Crux)

  1. oktober 2023

Imidlertid trak han sig ud af kryptokurver på grund af centralbankernes strenge politikker. Ikke desto mindre fremhævede han den potentielle rolle for kryptovalutaer i en fremtidig renaissance, der drives af den stigende mistillid til centralbankerne. Hvad angår indvirkningen på Bitcoins pris kan Druckenmillers positive udtalelser om kryptokurrencyen, især dens appel til yngre investorer, øge interessen og efterspørgslen efter den. Dette kan have en positiv indflydelse på Bitcoins pris og potentielt føre til en stigning.

Bitcoin-prisforudsigelse

Bitcoins pris viser modstandsdygtighed og ligger omkring det afgørende niveau på $35.222, med vigtige modstandsniveauer på $36.040 og $36.980. Understøttelse findes ved $33.850, med yderligere niveauer på $33.000 og $32.400. Det relative styrkeindeks (RSI) på 69 indikerer en stærk bullish tendens, men advarer om en mulig tilbagegang. Derudover overstiger Bitcoins pris 50-dages eksponentielt glidende gennemsnit (50 EMA), hvilket støtter en kortvarig bullish udsigt. 4-timersdiagrammet viser et gennembrud over $35.222, hvilket antyder vedvarende opadgående momentum.

Bitcoin-prisdiagram – Kilde: Tradingview

Generelt ser Bitcoin bullish ud, især over $35.220, med et øjeblikkeligt modstandsmål på $36.040. Hvis prisen falder under $35.220, kan tendensen vende sig til bearish. Investorer bør holde øje med disse niveauer for potentielle trendvendinger.

Top 15 kryptokurver at holde øje med i 2023

Følg med i verdenen af digitale aktiver ved at udforske vores nøje udvalgte samling af de 15 bedste alternative kryptokurver og ICO-projekter at holde øje med i 2023. Vores liste er blevet redigeret af fagfolk fra Industry Talk og Cryptonews, hvilket sikrer ekspertrådgivning og vigtige indsigter til dine kryptokurrencyinvesteringer. Udnyt denne mulighed for at opdage potentialet i disse digitale akt

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version