Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bitcoin stiger og Wale køber stort ind: MOG, PENDLE og SNX også på vej op

CME steigt auf und sichert sich den zweiten Platz im Bitcoin-Futures-Handel

## Bitcoin stiger over $62.000 og søger en udbrud

Bitcoin (BTC) har i løbet af de seneste 24 timer oplevet en stigning over $60.000, da den største kryptocurrency efter markedsstørrelse forsøger at bryde igennem. Dette skete efter, at den tyske regerings BTC-wallet sidste uge solgte deres beholdninger, hvilket fik hvalerne til at købe dyppet.

### Wale investerer i Bitcoin

CryptoQuant-analytiker Minkyu Woo afslørede, at hvaler har købt 47.000 BTC til en gennemsnitlig pris på $57.000. Dette tyder på, at bunden for BTC næsten er nået, og at en mulig opadgående tendens kan være under opsejling.

### Bitcoin rebalancerer

Ifølge data fra CoinMarketCap og TradingViews diagram har Bitcoin endelig formået at genvinde den glidende 200-dages gennemsnit, efter at den tidligere på måneden faldt under denne. Med en RSI på 56.26 bekræftes det, at køberne har taget kontrollen tilbage, hvilket driver priserne op. BTC handles i skrivende stund til $62.587.

## MOG, PENDLE og SNX oplever stigninger

I mellemtiden er Mog Coin (MOG) steget med 6,88% i løbet af de seneste 24 timer og handles nu til $0,000002024. Handelsvolumen for altcoin’en er også steget med 22,66% til $42,42 mio., mens MOG har en markedsfordeling på $728 mio.

### Synthetix (SNX) og Pendle (PENDLE) stiger

Synthetix (SNX) har også oplevet en betydelig stigning på 12%, idet den handles til $1,92 med en markedsfordeling på $628 mio. Handelsvolumen for SNX er fordoblet til $30,5 mio. RSI’en for SNX ligger på 52,47, hvilket indikerer, at køberne har overtaget styringen.

Pendle (PENDLE), et DeFi-protokol, har set gevinster på over 14% i løbet af de seneste 24 timer. Prisen på kryptovalutaen ligger på $4,38 og er steget fra et lavpunkt på $3,82.

### Konklusion

I alt forventes der fortsat positiv fremdrift for Bitcoin og udvalgte altcoins, da markedet reagerer på de seneste udviklinger og handelsaktiviteter fra store investorer. Det er vigtigt at følge nøje med i markedet for at identificere potentielle handelsmuligheder og trends.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version