AnalyseBitcoinDeFi

Bitcoin stiger og Wale køber stort ind: MOG, PENDLE og SNX også på vej op

Bitcoin stiger over $62.000 og søger en udbrud

Bitcoin (BTC) har i løbet af de seneste 24 timer oplevet en stigning over $60.000, da den største kryptocurrency efter markedsstørrelse forsøger at bryde igennem. Dette skete efter, at den tyske regerings BTC-wallet sidste uge solgte deres beholdninger, hvilket fik hvalerne til at købe dyppet.

Wale investerer i Bitcoin

CryptoQuant-analytiker Minkyu Woo afslørede, at hvaler har købt 47.000 BTC til en gennemsnitlig pris på $57.000. Dette tyder på, at bunden for BTC næsten er nået, og at en mulig opadgående tendens kan være under opsejling.

Bitcoin rebalancerer

Ifølge data fra CoinMarketCap og TradingViews diagram har Bitcoin endelig formået at genvinde den glidende 200-dages gennemsnit, efter at den tidligere på måneden faldt under denne. Med en RSI på 56.26 bekræftes det, at køberne har taget kontrollen tilbage, hvilket driver priserne op. BTC handles i skrivende stund til $62.587.

MOG, PENDLE og SNX oplever stigninger

I mellemtiden er Mog Coin (MOG) steget med 6,88% i løbet af de seneste 24 timer og handles nu til $0,000002024. Handelsvolumen for altcoin’en er også steget med 22,66% til $42,42 mio., mens MOG har en markedsfordeling på $728 mio.

Synthetix (SNX) og Pendle (PENDLE) stiger

Synthetix (SNX) har også oplevet en betydelig stigning på 12%, idet den handles til $1,92 med en markedsfordeling på $628 mio. Handelsvolumen for SNX er fordoblet til $30,5 mio. RSI’en for SNX ligger på 52,47, hvilket indikerer, at køberne har overtaget styringen.

Top  Kapitalflugt fra decentraliserede finansieringssektoren: Et kig på DeFi i dagens krypto-landskab

Pendle (PENDLE), et DeFi-protokol, har set gevinster på over 14% i løbet af de seneste 24 timer. Prisen på kryptovalutaen ligger på $4,38 og er steget fra et lavpunkt på $3,82.

Konklusion

I alt forventes der fortsat positiv fremdrift for Bitcoin og udvalgte altcoins, da markedet reagerer på de seneste udviklinger og handelsaktiviteter fra store investorer. Det er vigtigt at følge nøje med i markedet for at identificere potentielle handelsmuligheder og trends.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button