Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bitcoin Stiger til det Højeste Niveau i Måneder – ETF’er og Forventning om Halvering Driver Stigningen

Krypto-Expertin erklärt, ob sich der Einstieg jetzt lohnt

Bitcoin opsteg over $46.000 på fredag og ramte sit højeste niveau på en måned. Den seneste stigning i kryptokurrencyen er drevet af stabile indstrømninger i diverse stedbaserede amerikanske fonde og forventninger omkring halvering af April. Afslutnings handlen var omkring $46.246, og er oppe 7,3% den sidste uge.

Nye spot Bitcoin ETF’er har tiltrukket betydelig interesse med en stribe på 10 sammenhængende dage med nettoindstrømninger, der nåede op på $8 milliarder i denne uge, hvilket indikerer stærk investordemand.

Denne tendens understreges yderligere af den bemærkelsesværdige præstation af to store fonde. I januar var BlackRocks og Fidelitys ETF’er blandt top 10 med de højeste indstrømninger.

Ifølge en nylig Morningstar rapport, rangerede BlackRocks iShares Bitcoin Trust (IBIT) ottende med omkring $2,6 mia. nettoindstrømninger. Fidelity Wise Origin Bitcoin ETF (FBTC) tog tiendepladsen med $2,2 mia. i nettoindstrømninger.

De kommende dage har statistisk betydning, da den største kryptokurrency typisk ser en 11% kraftanstrengelse op til det kinesiske nytår, der starter 10. februar, bemærkede Markus Thielen, leder af forskning hos 10X Research.

”ETF-indstrømningerne har helt sikkert haft en indvirkning, og USA besidder stadig de største kapitalpuljer, og vi ser indstrømninger fra amerikanske institutioner,” tilføjede han.

Rachel Lin, administrerende direktør og medstifter af Singapore-baserede derivatbørs SynFutures, påpegede, at BTC ikke har haft en ugentlig lukning over 44.000 siden marts 2022.

”Selvom Bitcoin har nået over det niveau flere gange i de seneste to måneder, kunne det ikke lukke over det niveau. Så ethvert lukning over 44.000 ved ugens afslutning kan betragtes som et bullish tegn,” sagde Lin.

”Mens størstedelen af ​​ugen var temmelig begivenhedsløs, både fra et teknisk synspunkt og et prisaction-synspunkt, har vi set mere spændende prisbevægelser de seneste dage,” tilføjede hun. ”Det vil være interessant at se, hvordan BTC reagerer på 46.700 – 46.800 modstandszonen. Et gennembrud over det ville være en stor positiv selv på den længere tidskort.”

Alex Kuptsikevich, en senior markedsanalytiker hos FxPro, sagde, at Bitcoins stigning over dens 50-dages glidende gennemsnit bekræfter en bullish tendens, hvilket skulle mindske bekymringer om en større korrektion.

Bitcoin har overgået sine lukkeniveauer fra december-januar på ugentlig basis, på trods af kortvarige prisudsving tidligere på året på grund af intra-ugers volatilitet, sagde han. Imidlertid betragter markedsanalytikere ugentlige lukninger som det mere betydningsfulde benchmark.

Yderligere fremdrift til Bitcoins stigende bevægelse er voksende opmærksomhed fra store investorer, eller ”hvaler”, der aktivt opkøber Bitcoin. Data fra on-chain analyseplatformen LookOnChain viser betydelige transaktioner, såsom udbetalinger på 2.741 BTC til en værdi af omkring $118 mio. fra Binance før prisstigningen.

“En anden faktor, der driver Bitcoins stigning, er den kommende halveringsbegivenhed planlagt til april. Denne begivenhed, der finder sted hvert fjerde år, halverer belønningen, der gives til minearbejdere for at opretholde blockchainens sikkerhed.

Personlig finans hjemmesiden Finder forudsiger, at Bitcoin vil nå et peak på $88,000 i 2024. Halvdelen af ​​Finders eksperter forventer, at aktivet vil nå en ny rekord høj seks måneder efter halveringsbegivenheden.

”I vores branche læner vi os op ad Bitcoin-halveringen som et fyrtårn for at navigere, hvad vi kan forvente,” sagde Pav Hundal, ledende markedsanalytiker hos Swyftx. ”Selvom vi ikke har nogen idé om, hvad markedsvilkårene fra et geopolitisk eller økonomisk perspektiv vil være i 2024, ved vi, at Bitcoin vil blive mere sjælden.”

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version