Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bitfinex Securities hæver over $5 million gennem verdens første tokeniserede obligationer

How Long Can Bitcoin ETF Hype Sustain BTC Price?

Bitfinex Securities rejser over 5 millioner dollars med verdens første tokeniserede obligationer

Bitfinex Securities har med succes rejst over 5 millioner dollars i USDT gennem udstedelsen af et af verdens første tokeniserede obligationer på Liquid Network.

Det tokeniserede obligation, ALT2612, der blev lanceret på Liquid Network og er baseret i USDT, har en løbetid på 36 måneder med en kupon på 10%. Liquid Network er en sidekæde af Bitcoin-blockchainen, der understøtter forskellige tokeniserede aktiver, herunder stabilecoins, sikkerhedsobligationer og digitale samleobjekter. Tokeniserede obligationstilbud på Liquid giver udstedere mulighed for at imødekomme reguleringsforpligtelser, samtidig med at investorer har mulighed for selv at opbevare, hæve og handle med værdipapirer peer-to-peer.

Denne initiativ er resultatet af et samarbejde med Mikro Kapital, et mikrofinansieringsselskab, der administrerer en securitization-fond med navnet Alternative. Bitfinex Securities og Mikro Kapital havde tidligere underskrevet en aftale om at udforske aktieobligation og brugen af USDT inden for mikrofinansieringsbranchen.

Mikro Kapital har stor ekspertise inden for konventionelle obligationsudstedelser og er en leder inden for mikrofinansieringsbranchen med en meget diversificeret lånebog på 300.000 låntagere på tværs af 14 lande.

Paolo Adoino, administrerende direktør for Tether og teknisk direktør for Bitfinex Securities, understregede den fortsatte udfordring med at bygge bro mellem traditionelle og krypto investorer og at oplyse dem om de gensidige fordele ved højkvalitetsværdipapirer og tokenisering.

Bitfinex Securities’ første tokeniserede obligation, ALT2611 Tokenized Bond, er imidlertid faldet kort i forhold til sit forventede investeringsmål. På trods af meddelelsen om et mål på 10 millioner dollars og en tilbudsperiode på to uger, er der kun rejst 1,5 millioner dollars efter to uger.

Dette betyder, at målet er blevet forlænget i yderligere to uger, og kun 15.000 ALT2611, eller 15% af målet, er nået. Distributionen af værdipapirer er planlagt til at begynde cirka en uge efter afslutningen af kapitalindsamlingsprocessen, og obligationerne vil udløbe over tre år fra udstedelsesdagen.

Værd at bemærke er, at ALT2611 ikke er tilgængelig for amerikanske statsborgere eller personer til stede i USA. ALT2611 forudsætter primært risici, der er forbundet med gæld og egenkapital i mikrofinansieringsvirksomheder, mindre finansielle institutioner, leasingfirmaer, banker og kreditkooperativer.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version