Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

MetaMask udvider til seks nye lande med nye partnerskaber

Langfristige Bitcoin-Inhaber bleiben trotz Rallye entschlossen, das Angebot erreicht neue ATH

MetaMask udvider til seks nye lande
MetaMask, en prominent kryptocurrency-software-wallet, har meddelt, at de udvider deres service til seks nye lande via nye partnerskaber. Det webbaserede wallet-firma har indgået samarbejde med VietQR og Mobile Money i Vietnam, GCash i Filippinerne, QRIS i Indonesien, Thai QR i Thailand, Vodafone Cash i Egypten og Webpay i Chile, ifølge en nylig meddelelse på X (tidligere Twitter).

Disse partnerskaber har til formål at tilbyde brugerne lokaliserede betalingsmuligheder og styrke MetaMasks globale tilstedeværelse. Udover disse nye initiativer har MetaMask også udvidet sin rækkevidde til Vietnam, Malaysia, Japan og Sydkorea gennem samarbejde med Unlimit, en grænseløs betalingsløsning, og TransFi. Disse alliancer muliggør, at MetaMask kan tilbyde forbedret support til lokale overførsler i disse regioner.

MetaMasks købsaggregatorfunktion, tilgængelig på forskellige MetaMask-platforme såsom mobilappen og browserudvidelsen, samt inden for MetaMask Portfolio, gør det muligt for brugerne at udforske og få adgang til forskellige købsmuligheder på en problemfri måde.

“Web3 er global, og MetaMask har været på en mission om at danne partnerskaber med udbydere over hele verden for at hjælpe med at modtage alle – uanset hvor de er – til web3,” skrev MetaMask. Udvidelsen af deres serviceydelser kommer, efter at MetaMask for nylig har stødt på transaktionsproblemer for mobilbrugere i version 7.9.0. Wallet-udbyderen reagerede hurtigt på fejlen og frigav en rettelse den 15. november. De opfordrede også mobilbrugere til at opdatere deres apps til den seneste version, 7.10.0, som en forebyggende foranstaltning.

Med deres seneste partnerskaber og en vedvarende indsats for at forbedre brugeroplevelsen styrker MetaMask sin position som en førende udbyder af kryptocurrency-wallets og imødekommer brugere over hele verden.

MetaMask lancerer Phishing Attack Alert Feature
MetaMask har indgået et samarbejde med sikkerhedsfirmaet Blockaid for at introducere en ny funktion, der har til formål at styrke brugersikkerheden. Desktop-brugere af MetaMask har nu mulighed for at vælge den nye sikkerhedsfunktion ved at aktivere MetaMask’s eksperimentelle indstilling og tilføje Privacy Preserving Offline Module (PPOM).

Udviklet af MetaMask fungerer PPOM som en offline-sikkerhedsmotor, der simulerer og validerer transaktioner og underskrifter, før de signeres. Dette opnås ved at anvende node RPC-kommunikationsforespørgsler til en konfigureret nodeudbyder for at sikre, at der ikke sendes følsomme data til eksterne servere.

MetaMask er en populær kryptocurrency software-wallet og browserudvidelse, der tillader brugerne at interagere med blockchain-baserede applikationer (dApps) og sikkert håndtere deres digitale aktiver. Den understøtter primært Ethereum blockchain og relaterede tokens, men har også udvidet sin support til andre netværk som f.eks. Binance Smart Chain og Polygon.

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version