Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

BitMEX sender Bitcoin til månen om bord på Peregrine-1

Expert Traders Recommend Keeping an Eye on This Emerging Coin

BitMEX sender Bitcoin til månen ombord på Peregrine-1

Crypto-børsen BitMEX sender Bitcoin (BTC) til den faktiske måne den 8. januar kl. 02:18 ET fra Cape Canaveral Space Force Station i Florida, USA.

BitMEX’s fysiske Bitcoin vejer 43 g og er lastet med 1 BTC. Det er blandt 201 laster fra regeringer, virksomheder, universiteter og NASA’s Commercial Lunar Payload Services-initiativ til at rejse til månens overflade, ifølge pressemeddelelsen. Lasten inkluderer også en kopi af Genesis Block fra Bitcoin Magazine.

Mønten er graveret med en offentlig adresse (1MoonBTCixFH3XTrWRCbMpK23o74nQrA1Q) og en privat nøgle. Dette vil være den første finansielle aktiver sendt til månen.

Bitcoin er båret på United Launch Alliance (ULA) Vulcan-raket og integreret i Peregrine-1, en kommerciel månelander. Den forventes at nå månen omkring d. 23. februar 2024.

Efter en jordbane vil Vulcan-raketten starte og placere Peregrine-1 på en månetraje uden for jordens atmosfære. Peregrine-1 vil fortsætte til den syv uger lange månebanefase.

“Bitcoin vil forblive på månens overflade med Peregrine, hvor BitMEX inviterer kryptofællesskabet og fremtidige generationer til at interagere med den fysiske mønt, enten på jorden eller i rummet, hvilket muliggør, at enkeltpersoner kan sende personlige beskeder og deres egne satoshi’er til månen.”

Missionen udføres i samarbejde med Astrobotic, Bitcoin Magazine og Oxcart Assembly. Dens succes vil bevise potentialet for Bitcoin og blockchain-teknologi til at skabe et grænseløst økonomisk system, selv uden for jorden, sagde meddelelsen.

BitMEX CEO Stephan Lutz kaldte dette “det første skridt i skabelsen af et monetært system for en rumøkonomi.”

Kernevidenskabelig til at afregne $34 millioner krav fra 70K ikke-eksisterende minearbejdere

Det problematiske offentligt noterede Bitcoin-mineringsfirma Core Scientific har indgået et forlig med to andre Bitcoin-mineringsfirmaer, Sphere 3D og Gryphon Digital Mining, for at løse et $34 millioner ikke-sikret krav som følge af 70.000 minearbejdere, der aldrig eksisterede, ifølge det seneste Miner Weekly-rapport fra BlocksBridge Consulting, der citerer Core’s indgivelse tidligere på ugen.

Alt dette sker, mens selskabet nærmer sig den endelige høring næste uge for at forlade konkurs.

Core Scientific søger nu konkursretten godkendelse til en aftale med Sphere og Gryphon. De samlede ikke-sikrede krav, der er tilladt for de sidstnævnte to, ville være $10 millioner.

Men hvordan kom det hit?

Sphere og Gryphon forfulgte en fusionaftale i juni 2021 for at gå offentligt på børsen i USA. Kort efter fusionsmeddelelsen hævdede Core, at Gryphon underskrev en hostingkontrakt i oktober 2021 for at co-locate 70.000 enheder af Bitmains S19 eller tilsvarende modeller på Core’s faciliteter.

Imidlertid hævdede Core, at Gryphon ikke leverede enhederne i henhold til den aftalte tidsplan på grund af manglende finansiering. Derfor brød de kontrakten.

Core sagde yderligere, at de kun modtog omkring 300 enheder. Gryphon fortalte dem, at “det ville ikke kunne opfylde mængden og typen af enheder, de havde aftalt, og at det forventede levering af minearbejdere fra en anden producent, NuMiner.”

I april 2022 afsluttede Sphere og Gryphon deres fusionplan.

I juli 2022 sagde Sphere, at ordren blev annulleret, efter at NuMiner ikke overholdt fristen på grund af “forsyningskædeproblemer.” De havde ”anmodet om den prompte returnering af virksomhedens $10 millioner depositum.”

Selvom hverken Sphere eller Gryphon leverede de 70.000 minearbejdere til co-location, foretog Gryphon en forudbetaling på omkring $35 millioner, rapporterede det.

Derefter, efter at Core Scientific indgav ansøgning om konkursbeskyttelse i kapitel 11 i december 2022, indsendte Sphere beviser på krav om tilbagebetaling af forudbetalingerne. Core hævdede, at forudbetalingen ikke var refunderbar. Derudover sagde de, at det var Gryphon, der underskrev hostingkontrakten og brød den ved ikke at levere minearbejdere.

Core indgav en grænsestridende klage i november og hævdede, at Gryphons kontraktovertrædelse forårsagede det mere end $100 millioner i stedets konstruktionomkostninger og tab af hostingoverskud.

Bitcoin ETF-godkendelsesvindue åbner i dag

Godkendelses- eller afvisningsperioden for spot Bitcoin (BTC) børshandlede fonds (ETF’er) begynder i dag, og USAs Værdipapir- og Børstilsynskommission forventes at svare senest den 10. januar, skrev Matteo Greco, Research Analyst hos den offentligt noterede digitale aktiv- og fintech-investeringsvirksomhed Fineqia International, i en e-mail.

“Markedsdeltagerne fastholder forventninger om godkendelse af 21Shares’ indgivelse, der potentielt kan udløse en kæde af godkendelse for alle udbydere,” sagde Greco.

Adskillige møder mellem SEC, udbydere og børser har styrket fortællingen om en forestående godkendelse, mener han.

Greco tilføjede, at introduktionen af ETF’er kunne “føre til nye investorgrupper fra traditionel finans, væsentligt forbedre markedstransparens og likviditet og bringe langsigtet kapitalindflydelse på det digitale aktiemarked.”

John Lilic sluttede sig til Telos Foundation som administrerende direktør

Telos Foundation annoncerede udnævnelsen af John Lilic som organisationens administrerende direktør.

Ifølge pressemeddelelsen vil Lilic være med til at styre Telos’ udvikling til et netværk på lag 0, støttet af ZK-teknologi med det formål at tiltrække udviklere og brugere på globalt plan.

Lilic er sat til at blive ansigtet udadtil for Telos Foundation. Han vil repræsentere Telos-samfundet på forskellige konferencer og arrangementer rundt om i verden, siger han.

Han vil også arbejde på at etablere nye relationer med centrale partnere samtidig med at han giver retning og støtte til fondens teknologiudvikling, tilskudsprogrammer, forskning, budgettering og uddannelsesmæssige bestræbelser.

Annonceringen tilføjede, at Lilic var tidlig adopter og frivillig i Bitcoin Center NYC i 2014. Han blev en af firmaets første medarbejdere i Consensys i 2015. Mens han var der, hjalp han med at opbygge MetaMask og andre transformationelle teknologier.

I nyere tid sluttede han sig til Polygon-teamet som primær rådgiver. Han er også en af de 50 bedste Web3-privatinvestorer.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version