Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bitwise Asset Management donerer 10% af Bitcoin ETF-profit til open-source udvikling

Goldman Sachs Analysis: Ethereum's Path to Scalability

Bitwise Asset Management har offentliggjort planer om at afsætte 10% af de indtægter, der genereres af dets Bitwise Bitcoin ETF (BITB), til at støtte åben kildeudvikling af Bitcoin.

CEO Hunter Horsley gav udtryk for entusiasme over at finansiere kerneudviklere, især dem, der har spillet afgørende roller siden Bitcoins begyndelse, og omtalte dem som “de usungne helte”. Horsley fremhævede Bitcoins historie med at stole på et dedikeret fællesskab af åbne kildeudviklere og bemærkede, at den blev lanceret for 15 år siden uden en formel fundraising-proces.

## SEC godkender endelig Bitcoin Spot ETF’er

Beslutningen fra Bitwise kommer kort tid efter, at Securities and Exchange Commission (SEC) i USA godkendte 11 spot Bitcoin-børshandlede fond (ETF) ansøgninger den 10. januar.

Den seneste godkendelse tillader traditionelle formueforvaltere at tilbyde kunder eksponering for Bitcoin gennem ETF’er og kan potentielt tiltrække investorer, som tidligere ikke har haft Bitcoin.

I modsætning til forventningerne om tilbagebetaling præciserede Bitwise, at donationerne, som vil udgøre 10% af Bitwise Bitcoin ETF’ens indtjening, har til formål at bidrage til udvidelsen af Bitcoin-branchen.

## Donation vil blive afgivet årligt i et årti

Hunter Horsley udtalte: “Donationerne har ingen betingelser og vil blive afgivet årligt i mindst de næste 10 år.”

Bitwise’s beslutning om at støtte åben kildeudvikling af Bitcoin er i overensstemmelse med anerkendelsen af vigtigheden af etableret troværdighed. De udvalgte non-profit organisationer, herunder Brink, har vist sig gode til at finansiere åben kildeudvikling af Bitcoin.

Mike Schmidt, den administrerende direktør for Brink, understregede betydningen af vedvarende støtte til dem, der opbygger fremtiden for Bitcoin, især i kølvandet på SEC’s godkendelse af Bitcoin ETF’er.

“Det er vigtigt at støtte udviklingen af Bitcoin Core på en langsigtet bæredygtig måde,” udtalte Schmidt og understregede det engagement, der kræves for at sikre fortsat vækst og innovation inden for Bitcoin-økosystemet.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version