Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bonk! ($BONK) falder med 10% – Er der håb om en opsving?

Warum dieser 70-jährige Milliardär Bitcoin besitzen möchte

Bonk! ($BONK) – Meme Coin på Vejen tilbage?

Bonk! ($BONK), den tredjestørste meme-mønt efter markedsværdi og et flagskibstoken for Solana (SOL) -økosystemet, faldt tæt på 10% tirsdag, da de bredere krypto-markeder overgav sig til salgspresset efter en lovende start.

Solana (SOL), som Bonk! -fortjenesterne er tæt knyttet til, faldt tilbage til $ 107 efter at have pustet så højt som $ 117 tidligere på dagen, mens Bitcoin trak sig tilbage fra nye højder for året nær $ 46.000, som den udskrev tidligere på dagen.

Bonk! blev sidst handlet til omkring $ 0,0000135, og handlende overvåger nu, om den Solana-baserede meme-mønt vil være i stand til at holde sig over nøglen støtte i området $ 0,0000125.

$BONK er trukket tilbage mere end 60% fra sine højdepunkter i midten af december 2023 over $ 0,000035, men forbliver omkring 75 gange højere versus sine oktober-lavpunkter under $ 0,0000002.

### Bonk-prisforudsigelse – Kan det Bounce?

Bonk! &s prisaktion over de sidste par uger giver ikke meget anledning til optimisme.

Rallies er fortsat blevet solgt, og dette tyder på, at det måske kun er et spørgsmål om tid, indtil $ 0,0000125-støtten brydes, og $BONK gennemgår sin 50DMA lidt under $ 0,000011.

Kortsigtede prisforudsigelser kan derfor forblive lave for nu.

Men Bonk!-tyrene bør ikke helt miste modet endnu.

De fleste analytikere er enige om, at det bredere kryptomarked stadig er i sine tidlige stadier (startede for lidt over et år siden), hvilket giver Bonk! masser af tid til at komme tilbage.

I 2021 nåede meme-mønterne Dogecoin og Shiba Inu markedsgrænserne i titusinder af milliarder.

Hvis dette krypto-bull-run kommer til at være en endnu større én for meme-mønter, så tyder Bonk!s nuværende markedsværdi på $ 820 millioner ifølge CoinMarketCap, at den forblev på en rimelig gunstig værdiansættelse, og investorer kunne stadig score gevinster i størrelsesordenen 10 eller mere x.

On-chain data som præsenteret i et Dune Analytics-dashboard af @wagg viser, at transaktioner har kølet af på det seneste.

Men antallet af brugere, der steg over 100.000 den 29. december, fortsætter med at stige, og var sidst på omkring 112.000 ifølge dashboardet.

Det tyder på, at nye investorer flokkes for at købe dypet.

### Kryptoalternativer at overveje

Meme-mønter kan tilbyde enorme potentielle afkast, men kommer også med en masse risiko.

For dem, der leder efter en bedre sandsynlighed for kortsigtede gevinster, er en alternativ højrisiko, højrente-investeringsstrategi at overveje at blive involveret i crypto presales.

Dette er, hvor investorer køber tokens fra spirende kryptoprojekter for at hjælpe med at finansiere deres udvikling.

Disse tokens sælges næsten altid billigt, og der er en lang historie med, at presaler leverer enorme eksponentielle gevinster til tidlige investorer.

Mange af disse projekter har fantastiske hold bag dem og en stor vision for at levere en revolutionerende kryptoapplikation/platform.

Hvis en investor kan identificere sådanne projekter, er risiko/afkast af deres presale-investering meget god.

Holdet hos Cryptonews bruger meget tid på at gennemgå presale-projekter for at hjælpe investorerne.

Her er en liste over 15 af, hvad projektet betragter som de bedste crypto presales af 2023.

Se de 15 kryptovalutaer

*Oplysning: Crypto er en højrisiko-aktivklasse. Denne artikel gives til informationsformål og udgør ikke investeringsrådgivning. Ved at bruge dette websted accepterer du vores vilkår og betingelser. Vi kan benytte affiliate links i vores indhold og modtage provision.*

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Exit mobile version