Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Coinbase Offers to Help SEC after Twitter Account Hack by Phil Martin

Satoshi-era Bitcoin Whales Transfer $230 Million Worth Of Assets- Here’s What You Need To Know

Coinbase tilbyder at assistere med “sikkerhedsprotokoller”

“Hey @GaryGensler og @SECGov, alvorligt tilbud: Som en krypto-udveksling har vi haft meget erfaring med sikkerhedsprotokoller omkring de sociale medier, og som veteran og patriot elsker jeg at hjælpe mit land,” skrev Coinbases Chief Security Officer, Philip Martin, til X tirsdag aften. “Hvis I gerne vil have nogle forslag, er I velkomne til at kontakte mig.”

“Hele @coinbase-teamet tilbyder sin hjælp,” sagde krypto-udvekslingens Chief Legal Officer Paul Grewal. “Vi er dedikerede til at gøre vores del for at sikre retfærdige, ordnede og effektive markeder for alle amerikanere.”

En opløftende markedssituation

Coinbases ledelses tilbud kommer efter en turbulent dag for SEC, da deres officielle X-konto blev hacket, og et tweet blev postet falsk hævdede at den føderale myndighed havde godkendt en direkte bitcoin ETF.

“SEC’s Twitter-konto blev kompromitteret, og der blev offentliggjort en uautoriseret tweet,” skrev SEC-formand Gary Gensler til X tirsdag eftermiddag. “SEC har ikke godkendt notering og handel af spot bitcoin børshandlede produkter.”

Efter SEC-hackerens post steg prisen på Bitcoin til $48.000, før den endelig faldt tilbage til $44.000. I slutningen af onsdag formiddag blev Bitcoin handlet til omkring $45.000.

Senatorer kræver svar efter konto-hack

Kort efter Genslers post udformede senatorerne Thom Tillis (R-NC) og JD Vance (R-OH) et brev til SEC-formanden og krævede en forklaring på hackingen.

“USA huser verdens dybeste og mest likvide kapitalmarkeder, og stabilitet og sundhed er afgørende, hvis investorerne skal bevare deres tillid til vores markeder,” lyder det delvist i brevet. “Det er uacceptabelt, at myndigheden betroet med at regulere verdenskapitalmarkedets epicenter ville begå en så kolossal fejl.”

Derudover kræver Tillis og Vance at vide, om posten har kompliceret tidspunktet for godkendelsen af en spot bitcoin ETF og SEC’s evne til at kompensere dem, der bar økonomiske tab på grund af posten.

“Disse udviklinger vækker alvorlige bekymringer vedrørende Kommissionens interne cybersikkerhedsprocedurer og er antitetiske for Kommissionens tredelte mission om at beskytte investorerne, opretholde retfærdige, ordnede og effektive markeder og lette kapitaldannelsen,” lyder det delvist i senatorernes brev.

Gensler har endnu ikke offentligt reageret på brevet, mens der for nylig har været diskussioner om godkendelse af spot bitcoin ETF inden torsdag.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version