Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

De største kryptotrends i 2024: Bitcoin-ETF-manie, Ethereum-ETFs, Memecoins, KI, Solana-økosystem, GameFi, GambleFi og Decentralized Science (DeSci)

Bitcoin Price Prediction as MicroStrategy Buys an Additional 155 BTC – Can BTC Reach $40,000 Soon?

I dette års artikel vil vi præsentere de største kryptotrends for 2024. Den første trend, som vi vil rapportere om, har for nylig overtaget hele luftbølgen i krypto-verdenen. Men vi har her på Blockzeit talt om det i månedsvis – og denne trend er Bitcoin Spot ETF Mania.

Den 3. januar oplevede vi en let nedgang i Bitcoin-kursen. Men vi kunne se, at hvalerne var der for at opfange kursdiplet baseret på aktiviteten på kæden.

I de seneste måneder af 2023 oplevede Bitcoin en flot opblomstring, fordi alle købte på ETF-rygterne. En åbenlys måde at deltage i denne trend er altså at købe Bitcoin! Det ville have været fantastisk, hvis du havde købt Bitcoin for måneder siden, eller endnu bedre, i 2022.

Men hvis du er lidt for sent på den, eller bare for bange for at købe kongen af kryptovalutaer, er der andre måder at deltage i ETF-trenden på.

### Ethereum Spot ETFs
Først og fremmest kan du se frem til det næste ETF, der forventes at blive godkendt efter Bitcoin, og det er Ethereum.

BlackRock har ansøgt om en Ethereum-ETF i november 2023, og chancerne er gode for, at flere Ethereum-ETF’er vil blive godkendt senere på året, hvis ikke allerede i begyndelsen af 2025.

### Memecoins
Men det er ikke kun Bitcoin- og Ethereum-ETF’er, der vil være på trend i 2024. Nogle siger, at memecoins vil blomstre igen. Der er stadig nogle memecoins fra 2022 og 2023, der er skudt i vejret i de seneste uger.

Degen-handlere kigger på memecoins på opadgående kæder – du kan finde dem på Cardano, Avalanche, Solana osv. Find din favoritkæde, dyk ned og spørg: “Hvad er det bedste meme her?” og satse dine penge der, hvor du har brug for det (ingen økonomisk rådgivning).

### Kunstig intelligens
Vi så det for cirka et år siden, og det kommer tilbage: Kunstig intelligens (KI). I 2023 dominerede KI nyhederne, og jeg forventer, at denne trend vil fortsætte ind i 2024.

Selvom du måske har mødt KI som en teknologi, der påvirker alle aspekter af vores liv, kan det også gavne af den decentrale og tilladelsesfri natur af blockchain. Og hvis vi bekymrer os om, at kun en håndfuld magtfulde virksomheder kontrollerer denne vigtige teknologi, kan KI på blockchain give magten tilbage til folket.

### Solana-økosystem
Solana er årets “Comeback Kid” i 2023 – alle troede, det var dødt på grund af FTX og Sam Bankman-Fried, men det er stærkt kommet til live.

Hvis du vil placere et relativt sikkert væddemål, er Solana en top 10-coin. Men hvis du vil øge risikoprofilen, skal du dykke ned i økosystemet og investere i projekter, der sandsynligvis vil opleve en parabolisk stigning.

### GameFi og GambleFi
Spil- og spilleplatforme har været markant i bevægelse i de seneste måneder, ligesom mange andre projekter inden for gaming. Du kan investere i blockchain-spil eller spilplatforme, du tror på, men du kan også investere i spilinfrastrukturen.

### Decentralized Science (DeSci)
Det er sandsynligvis det bedst bevarede hemmelighed i kryptoverdenen nu, og ikke mange mennesker taler om det. Tilliden til store lægemiddelvirksomheder er sandsynligvis på et historisk lavpunkt, men blockchain-teknologien kan redde dagen.

Det fantastiske ved DeSci er, at det giver brugerne mulighed for at tjene penge ved at eje mønter eller token og derefter også stemme om, hvad folk med tilhørende DAO eller decentraliseret autonom organisation skal forske i.

### Konklusion
Hvilken trend mener du, jeg har overset? Og er der nogle kategorier, der interesserer dig særligt? Og hvilke andre nyheder følger du i dette bull-run? Lad os vide det i kommentarerne, og vi ses i toppen af bull-run’et!

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Exit mobile version