Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Ethereum’s Potential to Surge 55% to $3,000 – Analysis by Matrixport’s Head of Research

Satoshi-era Bitcoin Whales Transfer $230 Million Worth Of Assets- Here’s What You Need To Know

Ether (ETH) kan stige mere end 55% ifølge analytiker

Famous crypto data analytics firmaet Matrixport’s leder af forskning, Markus Thielen, argumenterede i en nylig rapport for, at Ether (ETH) kan være på vej mod en stigning på mere end 55% til $3.000.

Ether er den næstmest værdifulde kryptovaluta i verden efter markedsværdi efter Bitcoin (BTC) og driver Ethereum lag-1 smartkontraktaktiverede blockchain, som stadig er den mest anvendte blockchain i DeFi, NFT og den bredere web3-branche.

I en nylig offentliggjort note på defiontarget.com påpegede Thielen, at Ether tilsyneladende er brudt mod nord fra sin nedtrend fra årets højdepunkter, og påpegede også, at Ethereum-netværksaktiviteten er forbedret i de seneste uger, hvilket har ført til, at Ether-udbuddet igen er blevet deflationært.

Thielens analyse inkluderede et diagram, der viser, at Ether tilsyneladende er brudt mod nord fra en vimpelstruktur, som den havde været i gang med at danne siden slutningen af 2022.

Derudover argumenterede han for, at “indtægterne for Ethereum-økosystemet er ved at nå bunden fra deprimerede niveauer… (hvilket) kunne signalere et handelsbart bundniveau for ETH”.

“Hvis indtægterne kun er steget tilbage til sommerens 2023-niveau på $30 millioner i ugentlige gebyrer, kan det chokerende beløb på kun $12,1 millioner i ugen fra den 9. oktober være bag os”.

“En taktisk bullish handel kunne være berettiget, så længe de ugentlige Ethereum-gebyrer forbliver over $30 millioner,” tilføjede han.

Ifølge TokenTerminal genererede Ethereum-netværket sidste uge gebyrer på omkring $36 millioner.

Denne genopretning af netværksgebyrer betyder en højere ETH-brændingsrate (flertallet af Ethereum-netværksgebyrer brændes).

Faktisk, ifølge Glassnode, nåede Ether-inflationsraten for nylig sit laveste niveau siden august på -1,2%, efter for nylig at have været så høj som 0,3% i starten af oktober.

Det vil øge optimismen for, at Ethereum, under forudsætning af at netværksaktiviteten forbliver sund, skal forblive et deflationært aktiv, hvilket styrker dens langsigtede værdiansættelse for investorer.

Hvis Ether skulle nå Thielsens mål på $3.000 pr. token, ville det markere en stigning på mere end 55% fra den nuværende pris lige under $1.900.

Ether (ETH) til at overgå Bitcoin (BTC)?

Bitcoin har øget sin markedsdominans over Ether i de seneste uger på baggrund af optimisme om potentielle nærhedsgodkendelser af spot Bitcoin Exchange Traded Funds (ETF’er) i USA, som forventes at tiltrække betydelige kapitalindstrømninger fra den traditionelle finansindustri.

Efter at have været faldende det meste af 2023, faldt ETH/BTC-børsraten hurtigt i oktober for at nå sine laveste niveauer siden juni 2022.

Men denne børsrate er for nylig steget tilbage mod nord for sin 21DMA, et tegn på en potentiel vending.

Thielen argumenterede i sin seneste note for, at Ether-handelsvolumener også indhenter Bitcoin, hvilket potentielt “understøtter synspunktet om, at altcoins kunne overgå”.

“Mens Bitcoin handlede op til 3x volumen af ETH i midten af oktober, er denne ratio også faldet til kun 2x”.

Hvis Thielen har ret med hensyn til en mulig nærhedsstigning i ETH-prisen til $3.000, kunne ETH/BTC meget vel stige tilbage mod modstandsområdet ved 0,058 i nær fremtid.

Men hvis Bitcoin fortsætter med at føre den bredere markedsopsving i optimisme om kommende spot Bitcoin ETF’er, og Ethereum-netværksaktiviteten igen falder tilbage, så er en retest af bundene fra 2022 under 0,05 stadig en mulighed.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version