Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Finansielle institutioner i Hong Kong forbereder lancering af Ethereum ETFs

Bitcoin Price Prediction as Weekend Trading Volume Pushes Past $10 Billion – Here are Key Levels to Watch

I kølvandet på den vellykkede lancering af Bitcoin spot ETF’er i USA, er finansielle institutioner i Hongkong ved at forberede sig på at imødekomme den stigende efterspørgsel efter kryptoinvesteringsprodukter.

Mens Hongkong åbnede for ansøgninger om Bitcoin spot ETF’er i december sidste år, er der endnu ikke kommet relaterede produkter på markedet, hvilket efterlader asiatiske investorer i fare for at sakke bagud i forhold til deres amerikanske kolleger.

I et forsøg på at lukke denne kløft er Hongkong-baserede institutioner aktivt i gang med at lancere spot ETF’er for Ethereum. Målet er at opnå en fordel over USA og dermed fastholde Hongkongs position på det globale kryptomarked, ifølge rapporter fra lokale medier.

## Bitcoin Spot ETF’er ser konsekvente indstrømninger

Den samlede nettotilstrømning til Bitcoin spot ETF’er i USA oversteg $2,24 milliarder sidste uge, hvilket fik prisen på Bitcoin til at nå nye all-time highs. Ifølge Coinglass-data står den samlede formue under forvaltning af Bitcoin ETF’er i øjeblikket på $55,34 milliarder. De tre bedst præsterende i dette rum er GBTC, IBIT og FBTC, der forvalter henholdsvis $27,73 milliarder, $12,97 milliarder og $8,35 milliarder. Disse tal udgør en stigning på over 40% sammenlignet med midt-januar-priser.

Inspirationen fra Bitcoin-feberen har også resulteret i betydelig vækst for to Bitcoin futures ETF’er i Hongkong. Southern Bitcoin ETF (3066) nåede en toppris på 27,5 yuan, hvilket er en stigning på 2,5 gange fra sin noteringspris, mens Samsung Bitcoin ETF (3135) toppede på 26,8 yuan, hvilket svarer til en stigning på 2,2 gange.

I lyset af stigningen i Bitcoin-relaterede investeringsprodukter har markedets opmærksomhed også rettet sig mod udviklingen af Hongkongs Bitcoin spot ETF-tilbud. Weng Xiaoqi, CEO for HashKey Exchange og COO for HashKey Group, understregede behovet for, at asiatiske investorer har adgang til lokale spot ETF-produkter. For øjeblikket ledes de fleste af disse produkter af europæiske og amerikanske institutioner, hvilket potentielt efterlader asiatiske investorer i en ulempe.

## Hongkong tiltrækker betydelige midler med spot ETF’er

Weng sagde, at Hongkong, som et veletableret globalt finanscenter, har potentiale for at tiltrække betydelige midler, når Bitcoin spot ETF-handel åbner, hvilket gør det til en betydelig aktør på Asiens virtuelle aktiemarked.

Selvom specifikke detaljer om noteringen af den første serie Bitcoin spot ETF’er i Hongkong endnu ikke er fastlagt og godkendt af Securities and Futures Commission, forventes det, at antallet af ETF’er, der er noteret i Hongkong i første omgang, vil være færre end de 11, der er godkendt i USA. Med tanke på forskellen i kapitalstørrelse mellem Hongkong og USA-markederne vil koncentreret likviditet med begrænsede Bitcoin spot ETF-noteringer være mere gavnligt for Hongkongs udvikling.

Weng fremhævede, at globale kryptoinvestorer især ser frem til lanceringen af Ethereum spot ETF’er, og Hongkong diskuterer og forbereder sig aktivt på sådanne produkter. Hvis bystaten kan introducere disse tilbud tidligere end USA, har den en chance for at gå fra at være en efterfølger til at være en leder på det globale kryptomarked. Tidligere rapporter indikerede, at 10 finansielle institutioner i Hongkong har givet udtryk for deres intentioner om at ansøge om lancering af Bitcoin spot ETF’er. Harvest Fund indsendte f.eks. relevante ansøgninger til Securities and Futures Commission medio januar, hvilket signalerer den voksende interesse for krypto-relaterede investeringsprodukter i regionen.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version