Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Flowdesk hæver 50 millioner dollars i kapitalindsamling og udvider deres OTC-tilbud

Das Bitcoin-Portfolio von MicroStrategy steigt auf über 5 Milliarden US-Dollar, während BTC bei 34.000 US-Dollar stabil bleibt

Flowdesk hæver succesfuldt $50 millioner

Fransk krypto finansielle tjenester firma, Flowdesk, har succesfuldt rejst $50 millioner i en Serie B-finansieringsrunde ledet af Cathay Innovation, ifølge en erklæring delt med Cryptonews. Finansieringsrunden inkluderer deltagelse fra Cathay Ledger Fund, Eurazeo, ISAI, Speedinvest, BPI og Ripple.

Flowdesks $50 millioner finansiering følger en Serie A-runde på $30 millioner i juni 2022, ledet af Eurazeo, Aglaé Ventures og ISAI, med deltagelse fra Coinbase, Ledger, Speedinvest, Fabric.vc og engleinvestorer.

Selskabet er for nylig blevet udpeget som likviditetsudbyder for Grayscale Bitcoin ETF, hvilket markerer et strategisk træk som svar på den voksende institutionelle adoption og likviditetsindstrømning efter godkendelsen af Spot Bitcoin ETF.

Jacky Abitbol, Managing Partner hos Cathay Innovation, udtalte i den forbindelse: *”Vi er meget glade for at støtte Flowdesk for at fremskynde deres vækst og internationale udvikling. Gennem deres innovative SaaS-model har Flowdesk konsekvent demonstreret imponerende præstation over de sidste tre år. Vores investering strækker sig ud over kapitalen og skaber en samarbejdsrejse med vores langsigtede Cathay-økosystem for at forme fremtiden for finansielle markeder.”*

### Flowdesk udvider OTC tilbud med nye midler

De $50 millioner rejst vil blive brugt til at udvide Flowdesks over-the-counter (OTC) tilbud, øge regulatorisk dækning i Singapore og USA og facilitere udvidelsen af kontorer i nøglefinanshub. Derudover planlægger virksomheden at foretage nøgleansættelser for at støtte dens vækstinitiativer.

Flowdesks indtægter oplevede en tredobling fra det ene år til det andet, på trods af markedsudfordringer, hvilket demonstrerer dets modstandsdygtighed i krypto-landskabet. Virksomheden har lanceret nye kontorer i Nordamerika med bemærkelsesværdige ansættelser fra Genesis-teamet for at udvikle dets OTC-skrivebord.

Ud over sin rolle som likviditetsudbyder for Grayscale ETF, har Flowdesk indgået partnerskab med Société Générale FORGE, et datterselskab af Société Générale, og har sikret godkendelse som markedsproducent for den første stablecoin (EUR CoinVertible) bakket op af en europæisk-reguleret finansiel institution.

Virksomhedens strategiske positionering i den voksende institutionelle interesse for ETF’er og det voksende OTC-marked fremhæves af dets samarbejde med reguleringsorganer som SEC og MiCa. Flowdesk har opnået en registrering som digital aktivtjenesteudbyder i Frankrig og arbejder aktivt på tilladelser i Singapore og USA.

Guilhem Chaumont, CEO og medstifter af Flowdesk, udtalte: *”Dette løft understreger Flowdesk’s betydning som den fremvoksende industrielle standard for markedsgørelse og over-the-counter (OTC) tjenester, der tilbyder bæredygtige og overholdelsesmæssige likviditetsløsninger for tokens udstedere og institutioner. I et landskab præget af regulatorisk usikkerhed, volatilitet og flere branchebredde tilbageskridt, har likviditet forblevet knap. Flowdesks fulde spektrum af tjenester sigter mod at revolutionere dette landskab og tilbyder skalerbare, risikoforstærkede og kapital-effektive løsninger.”

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Exit mobile version