Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Franklin Templeton reicht Registrierungsformular für Kryptoindex-ETF ein: Ethereum und Bitcoin im Fokus

Franklin Templeton beantragt Genehmigung für Bitcoin- und Ether-Kryptoindex-ETF

Franklin Templeton ansøger om godkendelse til lancering af Kryptoindex ETF

Det globale investeringsfirma Franklin Templeton har indgivet et S-1-registreringsformular hos den amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC) for en Kryptoindex ETF, der vil spore performance af Bitcoin og Ethereum.

I henhold til en indsendelse den 16. august vil fonden, med navnet “Franklin Crypto Index ETF”, tilbyde investorer en diversificeret indgang til verdenen af digitale aktiver og samtidig drage fordel af Franklins anerkendte institutionelle support.

ETF’en vil fokusere udelukkende på de to største digitale aktiver, som angivet i registreringen. Dog vil Franklin tilpasse fondens struktur, hvis der i fremtiden tilføjes flere digitale aktiver til indekset, afhængigt af myndighedernes godkendelse.

Coinbase Custody Trust Company er blevet udpeget som vogter af fondens digitale aktiver. Bank of New York Mellon vil forvalte kontanterne og fungere som administrativt og transferagent for fonden.

Hvis godkendt, vil fonden blive noteret på Cboe BZX Exchange og handles under symbolet “EZPZ”. Cboe afventer i øjeblikket myndighedens godkendelse for at muliggøre udstedelsen og tilbagekøbet af aktier i form af aktiver ved brug af digitale aktiver.

Franklin Templetons seneste skridt kommer på et tidspunkt, hvor den institutionelle interesse for digitale aktiver, især Bitcoin og Ethereum, stiger.

Selvom Bitcoin-prisen har haft sine udfordringer på det seneste, afspejler den stigende accept af Krypto-ETF’er en bredere tendens blandt traditionelle finansielle institutioner, der anerkender værdien af digitale aktiver som en del af en diversificeret portefølje.

Franklin Templeton er aktivt engageret i Krypto-verdenen. Firmaet lancerede i begyndelsen af januar sin Spot-Bitcoin-ETF i USA sammen med andre store kapitalforvaltere.

Efter godkendelsen af Ethereum-ETF’en i juni annoncerede Franklin Templeton planer om at lancere en ny Kryptofond, der investerer i andre tokens end Bitcoin og Ether og sigter mod et bredere spektrum af digitale aktiver.

Denne historie udvikler sig og vil blive opdateret.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Exit mobile version