Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Frax Finance afslører ambitiøs vej til $100 milliarder på Fraktal Blockchain

Warum dieser 70-jährige Milliardär Bitcoin besitzen möchte

Decentralized finance (DeFi) protocol Frax Finance har afsløret en ambitiøs roadmap med det formål at øge den samlede værdi af kryptoaktiver låst i dens lag 2 blockchain til $100 milliarder inden udgangen af 2026. I øjeblikket står den totale værdi låst (TVL) i Fraxtal på $13,2 millioner ifølge data fra DefiLama.

## Ny Assets udstedt på Fraxtal Blockchain

Grundlægger Sam Kazemian og andre bidragsydere foreslog, at både de eksisterende aktiver (FRAX, sFRAX, frxETH) og de nye aktiver udstedes på Fraxtal blockchain fremover.

### Layer 3 Protokoller

Lag 3-protokoller spiller en afgørende rolle i at give decentraliserede applikationer et højt tilpasseligt og interoperabelt netværk, der er bygget oven på lag 2 skalering løsninger. Kazemian foreslog også at genindføre en mekanisme til deling af protokolindtægter med stakers af dens native tokens.

### Styrkelse af Frax’s balance

Den foreslåede tilgang sigter mod at styrke Frax’s balance, samtidig med at likviditeten af FXS og dens parrede Frax-aktiver øges betydeligt.

## Finansieret Fremtid for Frax

Roadmapen indeholder også planer om at fuldt ud kollateralisere Frax’s stablecoin, FRAX, som rangerer blandt de 10 dollar-peggede kryptovalutaer globalt. Målet er også at forbedre afkastet på staked FRAX (sFRAX).

### DeFi TVL Stiger Mod $100 Milliarder

## DeFi’s Popularitet

Decentraliseret finansiering (DeFi) sektoren oplever en stigning i popularitet, med den samlede værdi af tokens (TVL) deponeret på DeFi-fokuserede blockchains når $100 milliarder. Dette markerer det højeste niveau siden marts 2022 ifølge dataleverandøren DeFi Llama. De seneste stigning i TVL kan tilskrives rallyet i Bitcoin, drevet af lanceringen af spot-bitcoin-børsnoterede fonde (ETF’er) i USA. Daglige handelsvolumener på DeFi-protokoller er også steget, nåede så højt som $7,3 milliarder i starten af januar, det højeste siden marts 2023.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version