AltcoinsBitcoinCardanoDeFiDogecoin

Frax Finance afslører ambitiøs vej til $100 milliarder på Fraktal Blockchain

Decentralized finance (DeFi) protocol Frax Finance har afsløret en ambitiøs roadmap med det formål at øge den samlede værdi af kryptoaktiver låst i dens lag 2 blockchain til $100 milliarder inden udgangen af 2026. I øjeblikket står den totale værdi låst (TVL) i Fraxtal på $13,2 millioner ifølge data fra DefiLama.

Ny Assets udstedt på Fraxtal Blockchain

Grundlægger Sam Kazemian og andre bidragsydere foreslog, at både de eksisterende aktiver (FRAX, sFRAX, frxETH) og de nye aktiver udstedes på Fraxtal blockchain fremover.

Layer 3 Protokoller

Lag 3-protokoller spiller en afgørende rolle i at give decentraliserede applikationer et højt tilpasseligt og interoperabelt netværk, der er bygget oven på lag 2 skalering løsninger. Kazemian foreslog også at genindføre en mekanisme til deling af protokolindtægter med stakers af dens native tokens.

Styrkelse af Frax’s balance

Den foreslåede tilgang sigter mod at styrke Frax’s balance, samtidig med at likviditeten af FXS og dens parrede Frax-aktiver øges betydeligt.

Finansieret Fremtid for Frax

Roadmapen indeholder også planer om at fuldt ud kollateralisere Frax’s stablecoin, FRAX, som rangerer blandt de 10 dollar-peggede kryptovalutaer globalt. Målet er også at forbedre afkastet på staked FRAX (sFRAX).

DeFi TVL Stiger Mod $100 Milliarder

DeFi’s Popularitet

Decentraliseret finansiering (DeFi) sektoren oplever en stigning i popularitet, med den samlede værdi af tokens (TVL) deponeret på DeFi-fokuserede blockchains når $100 milliarder. Dette markerer det højeste niveau siden marts 2022 ifølge dataleverandøren DeFi Llama. De seneste stigning i TVL kan tilskrives rallyet i Bitcoin, drevet af lanceringen af spot-bitcoin-børsnoterede fonde (ETF’er) i USA. Daglige handelsvolumener på DeFi-protokoller er også steget, nåede så højt som $7,3 milliarder i starten af januar, det højeste siden marts 2023.

Top  Nugget Rush - Fremtidens Play-to-Earn Adventure for Blockchain-entusiaster

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button