Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Inaktiv wallet bliver pludselig aktiv og overfører 372.461 USD i DOGE: Ancient Holder sælger deres Dogecoin-Stack med en fortjeneste på 366.493 USD

Walalarm giver indsigt i aktivering

Whale Alert, en blockchain-tracker, afslørede nylig, at en inaktiv wallet pludselig blev aktiv og overførte i alt 5.392.984 DOGE i løbet af transaktionstiden. Dette svarer til 372.461 amerikanske dollars. Wallet’en havde været inaktiv i utrolige 9,8 år, før den pludselig blev aktiveret igen.

Ancient Holder sælger Dogecoin-stack med fortjeneste

BitInfoCharts, en anden blockchain-tracker, giver yderligere indblik i situationen. Det bekræftes, at wallet’en udførte tre separate transaktioner den 28. oktober, hvilket effektivt tømte adressen for alle dens Dogecoin-beholdninger. Det bemærkelsesværdige er, at denne wallet købte sin Dogecoin-stack første gang i december 2013, hvor DOGE blev handlet til kun 0,00054 amerikanske dollars. Med denne seneste bevægelse siges den langvarige ejer at have sikret sig en fortjeneste på $366.493 fra sit årtier lange engagement.

Bevarelse af Dogecoin-beholdninger

Undersøgelsen af transaktionssporet viser, at wallet’en stadig indeholder alle de oprindelige tokens fra Dogecoin-stacken. Der er i øjeblikket ikke blevet observeret yderligere bevægelser af midlerne.

Betydningsfuld transaktion med Dogecoin

Whale Alerts overvågningsaktiviteter afslørede også en anden bemærkelsesværdig Dogecoin-transaktion. Den 27. oktober overførte en ukendt wallet utrolige 350 millioner DOGE til en værdi af $23,7 mio. til den populære detailhandelshandelsplatform Robinhood. Eftersom DOGE-skattekisten blev sendt til en børs, er der mulighed for, at den kan blive solgt på det åbne marked.

Aktuelle risici ved handling og investering i DOGE

På skrivetidspunktet er værdien af Dogecoin $0,0696, hvilket svarer til en stigning på 1,55% inden for de seneste 24 timer. Ikke desto mindre opfordres investorer til at udvise forsigtighed og foretage grundig research, før de foretager risikable investeringer, især i Bitcoin, andre kryptokurser og digitale aktiver.

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version