AltcoinsBitcoinDogecoin

Inaktiv wallet bliver pludselig aktiv og overfører 372.461 USD i DOGE: Ancient Holder sælger deres Dogecoin-Stack med en fortjeneste på 366.493 USD

Walalarm giver indsigt i aktivering

Whale Alert, en blockchain-tracker, afslørede nylig, at en inaktiv wallet pludselig blev aktiv og overførte i alt 5.392.984 DOGE i løbet af transaktionstiden. Dette svarer til 372.461 amerikanske dollars. Wallet’en havde været inaktiv i utrolige 9,8 år, før den pludselig blev aktiveret igen.

Ancient Holder sælger Dogecoin-stack med fortjeneste

BitInfoCharts, en anden blockchain-tracker, giver yderligere indblik i situationen. Det bekræftes, at wallet’en udførte tre separate transaktioner den 28. oktober, hvilket effektivt tømte adressen for alle dens Dogecoin-beholdninger. Det bemærkelsesværdige er, at denne wallet købte sin Dogecoin-stack første gang i december 2013, hvor DOGE blev handlet til kun 0,00054 amerikanske dollars. Med denne seneste bevægelse siges den langvarige ejer at have sikret sig en fortjeneste på $366.493 fra sit årtier lange engagement.

Bevarelse af Dogecoin-beholdninger

Undersøgelsen af transaktionssporet viser, at wallet’en stadig indeholder alle de oprindelige tokens fra Dogecoin-stacken. Der er i øjeblikket ikke blevet observeret yderligere bevægelser af midlerne.

Betydningsfuld transaktion med Dogecoin

Whale Alerts overvågningsaktiviteter afslørede også en anden bemærkelsesværdig Dogecoin-transaktion. Den 27. oktober overførte en ukendt wallet utrolige 350 millioner DOGE til en værdi af $23,7 mio. til den populære detailhandelshandelsplatform Robinhood. Eftersom DOGE-skattekisten blev sendt til en børs, er der mulighed for, at den kan blive solgt på det åbne marked.

Aktuelle risici ved handling og investering i DOGE

På skrivetidspunktet er værdien af Dogecoin $0,0696, hvilket svarer til en stigning på 1,55% inden for de seneste 24 timer. Ikke desto mindre opfordres investorer til at udvise forsigtighed og foretage grundig research, før de foretager risikable investeringer, især i Bitcoin, andre kryptokurser og digitale aktiver.

Top  Solana's derivattal forbliver optimistiske, mens prisen stiger - steg med 60 % på en uge

Opdag de seneste Bitcoin News her

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button