Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

JPMorgan advarer om yderligere nedgang i Bitcoin, til trods for nylig korrektion

Analyst Dave the Wave erwartet neue Höchststände

Bitcoin oplever en tilbagegang på over 10% fra sit all-time high, da efterspørgslen efter spot Bitcoin Exchange-Traded Funds (ETF’er) viser tegn på moderation, mens analytikere hos JPMorgan Chase & Co. har advaret om, at denne tilbagetrækning måske har mere plads til at køre, rapporterede Bloomberg fredag.

Gruppen af 10 spot Bitcoin ETF’er har for nylig set sit største fire-dages udstrømning siden produkterne blev introduceret den 11. januar.

Samtidig er den største cryptocurrency i verden på vej til en af sine værste uger i år og lider et tilbagefald på 4%. På skrivetidspunktet blev BTC handlet til omkring $65.400.

## Bitcoin er stadig overkøbt

JPMorgan-strateger har gentaget deres tro på, at Bitcoin stadig ser overkøbt ud, hvilket bekræfter en forudsigelse, der blev fremsat i februar om, at yderligere tilbagegange kunne forekomme op til den meget forventede halveringsevent i april.

Denne begivenhed vil reducere udbuddet af nypræget BTC fra minearbejdere.

Den vedvarende åben interesse i CME Bitcoin futures, kombineret med faldende ETF-strømme, betragtes som betydelige bearish signaler for Bitcoins pris ifølge JPMorgan-strateger ledet af Nikolaos Panigirtzoglou.

“Tempoet af nettoindstrømninger i spot Bitcoin ETF’er er markant aftaget, og den seneste uge har set en betydelig udstrømning. Dette udfordrer forestillingen om, at spot Bitcoin ETF-strømbilledet vil være præget som en vedvarende en-vejs nettoindstrømning,” sagde de i en note offentliggjort torsdag.

I sidste måned forudsagde JPMorgan, at BTC-prisen gradvist ville falde mod $42.000 efter april, når euforien omkring Bitcoin-halvering aftager.

Trods BTC’s rekordhøje på næsten $73.798 den 14. marts kan entusiasmen blandt detailhandlere være ved at aftage ifølge Naeem Aslam, den administrerende direktør for Zaye Capital Markets.

“Det faktum, at rallyet ikke rigtig tog fart fra det tidligere all-time high, fik mange til at tvivle på styrken af rallyet,” sagde Aslam.

## Trods nylig Bitcoin-tilbagegang forventer Bernstein en stigning til $90.000

Trods den nylige nedgang i Bitcoin-priserne har investeringsfirmaet Bernstein hævet sit årsprognose for kryptokurrencien.

I en forskningsnote reviderede Bernstein sit prisstik for Bitcoin til $90.000, op fra den tidligere projektion på $80.000.

Firmaet udtrykte også optimisme omkring kryptovalutaminedriftsaktier, idet de henviste til Bitcoins nylige stigning til omkring $74.000 og den positive respons på nye spot BTC ETF’er.

Analytikerne Gautam Chhugani og Mahika Sapra fra Bernstein fremhævede flere faktorer, der bidrager til deres positive udsigter.

De nævnte starten på en ny BTC-bull-cyklus, stærke indstrømninger i ETF’er, aggressiv udvidelse af minedriftskapacitet og rekordhøje indtægter for minearbejdere.

Disse faktorer gør Bitcoin-minedrift til en attraktiv investeringsmulighed for aktieinvestorer, der søger eksponering mod kryptomarkedet.

Derudover justerede Bernstein sin prognose for den kommende halveringsevent i april.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version