Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Kort analyse: Cardano-prisprognose som ADA går grønt – Skal du investere i dag?

Crypto Whales Are Accumulating This Underrated Gem – What Does it Do?

Cardano Price Prediction as ADA Goes Green – Should You Invest Today?

ADA har netop faldet med 1% i løbet af den seneste time, og er faldet til $0.443 efter at Cardano-prisen steg til et døgnhøjt niveau på $0.463 tidligere i dag. Dette fald kommer, da det bredere marked lider et tab på 1% i løbet af de seneste 24 timer, og ADA nu er faldet med 14% på en uge og med 31% de sidste 30 dage. Det er også skuffende, at ADA kun er steget med 10% det seneste år, mens mønter som Bitcoin (BTC) og Ethereum (ETH) har oplevet gevinster på henholdsvis 111% og 60% i løbet af denne periode. Dog kan det argumenteres, at ADA’s stærke fundamentaler betyder, at markedet i øjeblikket groft underestimerer mønten, og at det kun er et spørgsmål om tid, før den begynder at kompensere.

Hvis der er én positiv ting at sige om Cardanos diagram i øjeblikket, er det, at det viser, at alt når det, der må være bunden. Dens relative styrkeindeks (lilla) er faldet til 30 i dag, selvom det er begyndt at komme sig lidt siden faldet, potentielt et tegn på en kommende bedring. I mellemtiden fortsætter ADAs 30-dages gennemsnit (orange) med at falde yderligere under dets 200-dages (blå), normalt et tegn på stærkt salgstryk. Men sådan en salg kan kun fortsætte i så lang tid, hvilket antyder, at det måske kun er et spørgsmål om tid, før vi ser Cardano starte en imponerende tilbagevenden. Det kan faktisk kræve blot én stor ordre for Cardano-prisen at stige aggressivt, da dets volumen stadig er relativt lav i dag, på $300 millioner. Og nylige analyser har vist, at hvalpurchaser af ADA er steget til deres højeste niveau siden denne uge i november.

Det kan tage et generelt vendepunkt på det bredere marked for at få en frisk ADA-rally til at ankomme, med en kombination af post-Bitcoin-halveringstryk og svag makroøkonomi, der underminerer tilliden. Alligevel forventer analytikere rentenedskæringer senere på året, mens Cardano selv forbliver en af de stærkeste altcoins i form af sine fundamentaler. Dens samlede værdi, der er bundet i øjeblikket, står på $285 millioner, hvilket er steget med 85% over det sidste år (en større procentdel end ADAs prisstigning i løbet af denne tid). Dens netværk huser nu over 160 lancerede apps, mens over 1.300 projekter udvikler på Cardano. Kryptovalutaens fremtid ser derfor lys ud, og Cardano-prisen forventes at stige stabilt over tid. Den kunne nå $0.5 ved udgangen af sommeren og $1 ved udgangen af 2024.

New Meme Tokens for Big Market-Beating Gains

Da Cardano er lidt af en slow burner, foretrækker mange forhandlere muligvis at se mod nyere tokens, hvis de jagter hurtigere gevinster. En lovende vej findes med bølgen af nye meme-tokens, der er opstået i de seneste uger, hvor nogle af disse kombinerer stærk markedsføring med lige så stærke fundamentaler. Et godt eksempel på dette kommer fra Dogeverse (DOGEVERSE), en multi-chain meme mønt, der nu har rejst over $12 millioner i sin populære presale. Som en multi-chain kryptocurrency vil DOGEVERSE køre på adskillige netværk, herunder Ethereum, BNB Chain, Solana, Avalanche og Base. Dette er positivt, fordi det betyder, at DOGEVERSE vil tiltrække efterspørgsel fra flere potentielle kilder, hvad enten det er handlende eller app-brugere. Over tid indebærer større efterspørgsel en højere pris, alle andre ting lige. Mønten vil også have en maksimal forsyning på 120 millioner tokens, og når det kombineres med dets stake-system, kan vi ende med at se dens forsyning blive alvorligt strammet. Når det tilføjes brugen af den populære Doge-meme, kan sådanne ingredienser få Dogeverse til at blive en af de mest succesrige nye tokens i år. Nye investorer kan deltage i dens salg ved at gå til den officielle Dogeverse-hjemmeside, hvor 1 DOGEVERSE i øjeblikket koster $0.000304. Denne pris vil stige med $0.000001 hver 24 timers, før salget slutter, hvorefter tokenen vil blive opført på handelsplatforme og potentielt stige.

Køb DOGEVERSE i dag

Disclaimer: Crypto er en højrisiko aktivklasse. Denne artikel er kun til informationsformål og udgør ikke investeringsrådgivning. Du kan miste hele din kapital.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version