Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Lido Finance når milepæl med 1 mio. Ethereum-validators – Demokratisering af Staking i DeFi-sektoren

Händler, der Dogecoin im Jahr 2017 kaufte, rechnet mit einem kometenhaften Anstieg von 37.500 % auf 26 $

Lido Finance når en million Ethereum-validators

## Milepæl nået

Lido Finance, et førende DeFi-protokol specialiseret i Ethereum-liquid staking, har nået en vigtig milepæl ved at nå en million Ethereum-validators. Denne annoncering, som blev offentliggjort den 29. april gennem et indlæg på X, understreger Lido Finance’s bemærkelsesværdige rolle i DeFi-sektoren.

### Demokratisering af staking

Liquid staking-protokoller som Lido Finance spiller en afgørende rolle i at demokratisere staking for private brugere med begrænsede midler. Tidligere krævede drift af validator-noder på Ethereum 32 ETH. Lido Finance tilbyder dog en alternativ måde at gøre staking tilgængelig for en bredere offentlighed.

Data fra Dune viser, at Lido Finance samler en betydelig andel på 28,5% af de udnyttede ethers, mens yderligere 13,6% indsættes via Coinbase. I øjeblikket bruges mere end 27% af Ether-tilbuddet til staking-aktiviteter.

### Liquiditetsfordelene

Tiltrækningskraften ved liquid staking-protokoller ligger i de likviditetsfordele, de tilbyder. Brugere, der staker via Lido, modtager i stedet Lido Staked ETH (stETH), som kan bruges i forskellige DeFi-protokoller. Dette adskiller sig fra traditionelle staking-metoder, hvor de stakede ethers forbliver låst under staking-perioden.

## Betydningen af Liquid Staking

Stigningen i liquid staking, som eksemplificeres af protokoller som Lido, har væsentligt bidraget til væksten i DeFi. TVL i DeFi-protokoller steg i første kvartal 2024 til $97 milliarder sammenlignet med $36 milliarder i fjerde kvartal 2023. På trods af bekymringer om potentielle centraliseringsrisici forbundet med Lido’s dominans, forbliver Lido’s rolle afgørende for at udvide adgangen til DeFi.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Exit mobile version