Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Nedturen for Bored Ape Yacht Club (BAYC) NFTs: Hvorfor priserne falder drastisk

How Long Can Bitcoin ETF Hype Sustain BTC Price?

Bored Ape Yacht Club (BAYC) NFTs og andre tilknyttede NFT’er fra Yuga Labs har oplevet faldende priser på det digitale marked. Den nuværende laveste pris for BAYC er omkring 13 ETH eller $51.000, hvilket er en betydelig nedgang fra det tidligere høje niveau. På samme måde har Yuga Labs’ Mutant Ape Yacht Club (MAYC) og BAYC-tematiserede samlinger som Otherdeeds også noteret rekordlave priser.

### Faldende priser på Ethereum NFT’er
Den nuværende nedgang i priserne for Ethereum NFT’er som BAYC skyldes den voksende konkurrence fra alternative NFT-markeder på platforme som Solana og Cardano. Dog overgår ingen af disse Ethereum’s ældste rival: Bitcoin. Ordinals-protokollen tillader data at blive indskrevet på individuelle satoshier, hvilket har givet netværket ekstra funktionalitet og muliggjort udstedelse af ikke-fungible tokens (NFT’er) og opbygning af decentraliserede apps (dapps) på Bitcoin-netværket.

### Ordinals’ succes på Bitcoin
I starten af marts 2024 oversteg salget af Ordinals NFT’er $168,5 millioner over en periode på syv dage, hvilket overgik salget af Ethereum NFT’er. Med Bitcoin’s halvering af minedata den 19. april, hvor blokbelønninger bliver halveret, kan minearbejdere også blive nødt til at stole på Ordinals for at dække en eventuel indtægtsmæssig manglende dækning. Ordinals-aktivitet udgør i øjeblikket ca. 20% af minearbejderes indtægter.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version