Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Finanzinstitute empfehlen jetzt Bitcoin im Anlageportfolio

BlackRocks mutiger Aufruf: 85% Bitcoin-Allokation für Investoren

Große finanzinstitute und fonde anerkender nu Bitcoin som en værdifuld aktiv i porteføljer

Bitcoin får støtte fra store finansinstitutioner og fonde

Große Finanzinstitute og fonde har længe været skeptiske over for Bitcoin (BTC). Men den seneste udvikling har ændret deres holdning.

Disse finansinstitutter støtter nu ikke kun Bitcoin, men anbefaler også at inkludere det i porteføljer. Denne nyfundne støtte fra indflydelsesrige finansielle virksomheder kan få betydelige konsekvenser for den fremtidige udbredelse af Bitcoin.

BlackRock anbefaler en høj allokering af Bitcoin i porteføljer

For nylig fik verdensomspændende fondsmanager BlackRock overskrifter, da en kryptocurrency-analytiker og -handler ved navn Michael van de Poppe delte et screenshot af et BlackRock-dokument på sociale medier.

Dokumentet med titlen “Asset Allocation with Crypto: Application of Preferences for Positive Skewness” afslørede, at BlackRock anbefaler en imponerende 84,9% allokering af BTC i en risikofyldt portefølje. Studiet, der blev udført i april 2022, analyserede Bitcoin’s resultater som en aktiv fra juli 2010 til december 2021 på månedsbasis.

Ifølge resultaterne fra BlackRock udgør den optimale allokering af BTC i en 60-40 portefølje (60% aktier og 40% obligationer) 84,9%, mens de resterende 15,1% fordeles mellem aktier og obligationer i forholdet 60-40. Selvom studiet blev udarbejdet sidste år, har det for nylig fået stor popularitet på Twitter.

Denne anbefaling fra BlackRock understreger anerkendelsen af Bitcoin som en potentielt værdifuld komponent i en diversificeret investeringsportefølje.

Potentielle indvirkninger af en BlackRock-promoveret Bitcoin ETF

Studiets betydning strækker sig også til dets potentielle virkninger på BlackRocks promovering af Bitcoin, når Spot ETF’en får godkendelse fra SEC. Dette kan ligne historien om den første guld-ETF, hvor introduktionen af den første guld-ETF i 2004 førte til en femdobling af guldprisen, delvis som følge af globalfinansielle rådgivere fra BlackRock, der anbefalede en 5% guldkvotering i enhver portefølje.

I betragtning af denne historiske præcedens kan BlackRocks støtte og promovering af Bitcoin gennem ETF’er spille en afgørende rolle i at fremme yderligere udbredelse og potentielt påvirke Bitcoin’s markedsmomentum fremadrettet.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version