Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Nigeria og De Forenede Arabiske Emirater topper i brugen af Bitcoin til daglige transaktioner

Verschwindet und erscheint erneut auf DTCC-Webseite

Bitcoin-forbrug i Nigeria og UAE topper i daglige transaktioner

En nylig rapport udgivet af web3-infrastrukturvirksomheden Elastos har kastet lys over brugen af Bitcoin i menneskers daglige liv, uanset den nuværende værdiansættelse. Ifølge forskningsresultaterne har Nigeria og UAE toppet i brugen af Bitcoin til daglige transaktioner sammenlignet med Tyskland og Storbritannien. Cirka 20% af respondenter fra Nigeria bruger Bitcoin til at foretage transaktioner “mindst en gang om dagen,” lød en erklæring fra virksomheden.

23% forbrugere i Nigeria og 20% i UAE bruger Bitcoin hver dag, lød det i en meddelelse, der er delt med Cryptonews.

Ikke desto mindre ville 67% nigerianere have mere tillid til Bitcoin til at beskytte deres opsparing end traditionelle betalingsmetoder som banker eller endda kontanter.

Ud over Nigeria viste respondenter fra andre jurisdiktioner også betydelig tillid til verdens største kryptovaluta efter markedsandel.

35% af forbrugerne fra Brasilien og 32% af UAE-respondenterne har mere tillid til Bitcoin-baserede tjenester til at beskytte livsopsparing. Disse tal er forholdsmæssigt højere sammenlignet med markeder som Storbritannien med 20% og Tyskland med 22%.

Rapporten med titlen ‘BIT Index’ indikerer den rolle, ‘global south’ spiller i Bitcoin-adoptering, beskrev Jonathan Hargreaves, Elastos’ globale forretningsudviklingschef.

“Det faktum, at over to tredjedele af nigerianske forbrugere og en tredjedel af deres kolleger fra UAE og Brasilien ville føle sig mere trygge ved at betro deres livsopsparing til Bitcoin end traditionelle finansielle instrumenter, taler volumener om den rolle, disse regioner allerede spiller.”

Desuden afslørede dataene, at 66% nigerianere og 35% fra Brasilien har mere tillid til Bitcoin-baserede systemer end traditionelle alternativer.

48% af respondenterne fra Nigeria var interesserede i at bruge Bitcoin til at sende og modtage penge fra udlandet. Dog var kun 18% og 20% interesserede i grænseoverskridende Bitcoin-transaktioner i Tyskland og Storbritannien, henholdsvis.

## Nylig stigning i kryptoadoption i Nigeria

Dette sker på et tidspunkt, hvor mange nigerianere har vendt sig mod kryptovalutaer i de seneste år. Ifølge dataudbyderen Chainalysis har Nigeria den næsthøjeste adoption af krypto i verden efter Indien.

Desuden ramte den vestafrikanske nations stigende inflation 30% i januar. Faktisk skyldte den nigerianske regering Binance, verdens største kryptovaluta-børs, for at have fået valutaen til at falde, bemærkede en WSJ-rapport.

Som tidligere rapporteret har Nigeria ledet an, når det kommer til kryptoadoptionsrate, ifølge Statista-data. Næsten halvdelen af ​​Nigerias befolkning er krypto-ejere, bemærkede det.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version