Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

OKX: En dybdegående gennemgang af en alsidig og sikker kryptobørs

Saylor's Stand as BTC Dips Amid Fed Shift

OKX Anmeldelse

OKX-undersøgelsen vil dykke ned i de hundredvis af tokens og handelspar, som børsen tilbyder. Tidligere kendt som OKEX, er den blevet en bemærkelsesværdig spiller i landskabet for kryptobørser, der henvender sig til en global kundebase med et bredt udvalg af finansielle tjenester. Etableret i 2017 og baseret på Seychellerne er OKX udviklet til at tilbyde spot-handel, marginalhandel, derivathandel, fleksible futures og en række decentrale finansielle (DeFi) tjenester.

Hurtig opsummering af OKX
Allsidig og sikker

OKX skiller sig ud som en af de bedste kryptobørser med forskellige funktioner, der imødekommer forskellige brugerbehov. Dets stærke sikkerhedsforanstaltninger og brede spektrum af tjenester er bemærkelsesværdige, men potentielle brugere bør også være opmærksomme på dens begrænsninger i forhold til geografisk tilgængelighed og tidligere kontroverser.

Fordele

320+ kryptoer at handle med
Lave, trappevise handelsgebyrer
Okcoin & OK Wallet tilgængelig i USA
Leverage 100x på futures og 10x på spottrades
Global – 160+ lande
Demo-konto
Copy trading

Ulemper

Børsen er ikke tilgængelig i USA eller Canada
ID påkrævet for kryptoindskud
Besøg OKX

Hvad er OKX godt til?

OKX har offentliggjort sin 13. månedlige Proof of Reserves (PoR) rapport og viste et betydeligt beløb på $14,5 milliarder i primære aktiver, der backer brugerfonde. Dette gennemsigtighedsinitiativ sigter mod at opbygge tillid blandt brugere og sikre sikkerheden af deres aktiver.

De har for nylig introduceret en ny ‘Spot Copy Trading’ funktion på deres platform, der automatisk tillader brugere at kopiere førende handlende strategier på tværs af 120 spotpar. Denne funktion giver dig mulighed for at vælge envejs- eller hedgepositionstilstande for både spot- og evighedsmarkeder. Den omfatter et netværk af over 8.000 erfarne ‘førende handlende’. OKX Wallet har også forbedret sine handelsfunktioner, for at blive et af de bedste handelsplatforme tilgængelig i dag.

Brugere kan nu købe op til 10 BTC-ordinals, overføre op til 30 i en enkelt transaktion og indskrive op til 1.200 BRC-20-token i en enkelt transaktion, hvilket forbedrer effektiviteten og brugeroplevelsen i økosystemet. Og selvfølgelig introducerer de altid nye handelspar.

OKX har formået at imødekomme de varierende behov hos begyndere og erfarne kryptohandlere.

OKX Overblik
Kategori
Vurdering
Kommentar

Antal mønter
3/5
OKX’s samling er betydningsfuld, og prisen på Bitcoin afhænger af de gebyrer, du er underlagt (afhængigt af din tier).

Handelsgebyrer
3/5
Afhængigt af din tier varierer handelsgebyrer fra 0.230% til 0.000%.

Brugeroplevelse
4/5
Platformen blev designet til at imødekomme både erfarne og begyndere handlende.

Staking
4/5
Med fleksible staking kan du beslutte, hvornår du vil trække dine kryptoer fra OKX’s pool.

Funktioner
5/5
Denne børs kommer med alle de finurligheder, som enhver anerkendt handelsplatform.

Tillid
4/5
Selvom OKX’s grundlægger har været involveret i en skandale, går de langt for at forblive reguleringslydige på verdensplan.

Kundeservice
4/5
Selvom nogle kilder rapporterer OKX’s supportteam som en blanding af sager, nød vi vores oplevelse, hvilket antyder, at der er foretaget forbedringer.

Kryptokurver, du kan handle på OKX

Børsen noterer over 350 kryptovalutaer og faciliterer mere end 500 handelspar. Disse omfatter store tokens som Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Solana (SOL), med specifikke par som BTC/USDT og ETH/USDT, der er særligt aktive.

Men OKX er også kendt for sit forskelligartede udbud, der inkluderer mindre kendte kryptovalutaer som:

Pyth Network (PYTH): En ny og smart orakelløsning, der leverer realtids- og højfidelitets markeddata.

Big Time (BIGTIME): En token, der anvendes inden for et RPG af samme navn.

Memecoin (MEME): Som navnet antyder, falder denne token under ‘meme-tokens,’ som er kendt for deres internet meme-baserede temaer. De har normalt ingen indre værdi.

Pepe (PEPE): Dette er et andet eksempel på en meme-baseret token, der trækker på populær internetkultur.

Sui (SUI): En layer-1 blockchain og smart contracts platform, der er designet til at gøre digitalt ejerskab af aktiver hurtig, privat, sikkert og tilgængeligt.

Blur (BLUR): Den native governance-coin af et unikt NFT-marked og aggregator.

SSV Network (SSV): En mønt, der kører på en decentraliseret stakinginfrastruktur af samme navn, som muliggør den distribuerede drift af en Ethereum-validator.

Dette er bare nogle eksempler på det unikke udvalg, der er tilgængeligt. Børsens platform faciliterer handel med forskellige tokens, der imødekommer diverse investorinteresser og markedstendenser. Husk altid at udføre grundig research, før du investerer i kryptovalutaer, især mindre kendte.

OKX Handelsgebyrer

OKX’s gebyrer er konkurrencedygtige og trappet for at gavne handlende i alle mængder. Gebyrerne for spot-handel starter relativt lavt og falder yderligere med øget handelsvolumen, hvilket opmuntrer højt volumen-handlende med lavere gebyrer. Denne gebyrstruktur fungerer på en maker-taker model, hvor makere, der tilføjer likviditet til markedet, som regel opkræves et lavere gebyr end tagere, der fjerner likviditet.

Tier
30D handelsvolumen i EUR
Maker-gebyr
Taker-gebyr
24h krypto-udtagsgrænse (USD)
Lvl 1
0 – 100,000
0.140%
0.230%
10,000,000
Lvl 2
100,001 – 250,000
0.090%
0180%
10,000,000
Lvl 3
250,001 – 500,000
0.070%
0.140%
10,000,000
Lvl 4
500,001 – 2,500,000
0.050%
0.090%
10,000,000
Lvl 5
2,500,001 – 5,000,000
0.040%
0.080%
10,000,000
Lvl 6
5,000,001 – 10,000,000
0.000%
0.070%
10,000,000
Lvl 7
10,000,001 – 20,000,000
0.000%
0.050%
10,000,000
Lvl 8
20,000,001 – 50,000,000
0.000%
0.040%
10,000,000
Lvl 9
50,000,001 +
0.000%
0.030%
10,000,000
Der er ingen gebyrer for at indskyde kryptovalutaer, men udtagningsgebyrer varierer afhængigt af den specifikke kryptovaluta, der trækkes tilbage.

OKX Futures

Futures-handel på OKX omfatter en række kryptovalutaer, herunder Bitcoin og Ethereum, og funktioner designet til at imødekomme forskellige handelsstrategier og risikotolerancer. Centrale aspekter inkluderer forskellige kontrakttyper, konkurrencedygtige leverage-muligheder og et omfattende sæt værktøjer til effektiv styring af handler:

Perpetual Swaps, de mest populære futures-kontrakter på OKX, tilbyder kontinuerlig handel uden udløb. De tilbyder leverage op til 100x, hvilket tillader betydelige gevinster (og tab, i sandhed).

Kvartalsvise futures er kontrakter, der udløber hver kvartal, med en fastsat pris for det underliggende aktiv på udløbsdatoen. De tilbyder leverage op til 125x.

Disse repræsenterer nogle af de avancerede og dynamiske måder at handle med kryptovalutaer på, uden at man behøver at eje den underliggende aktive. OKX sørgede for at tage føringen med en af de bedste futures-platforme i dag.

Futures-kontrakter involverer to parter, der køber en aktiv fra eller sælger det til den anden for en forudbestemt fremtidig pris og dato. På den måde kan en handlende spekulere i en mønts prisbevægelser uden at eje den. Dog indebærer futures-handel risici som marginopkald og likvidation. Hvis værdien på din marginkonto bliver lav, kan du modtage et marginopkald, der anmoder om yderligere midler. Manglende opfyldelse af disse krav kan føre til likvidation, hvor dine åbne handelspositioner lukkes, og du mister din indledende margin.

OKX tilbyder høj leverage for futures-handel, op til 125X. Det anbefales imidlertid at starte med lav til ingen leverage, hvis du er nybegynder til handel med leverage, da højere leverage øger både potentielle gevinster og risici. Som sådan kræver de ikke et indskudsgebyr, men der er udtagningsgebyrer for kryptovalutaer som Bitcoin, Litecoin og Ethereum.

Handelserfaring

OKX-handelsplatformen er brugervenlig og egnet til både begyndere og erfarne handlende. Den inkluderer forskellige værktøjer og diagrammer, der hjælper handlende med at analysere markedstendenser og træffe informerede beslutninger. Du kan også forvente et omfattende udvalg af handelsoptioner, der imødekommer alle niveauer og strategier. Med sin høje likviditet sikrer OKX, at handlende kan udføre ordrer effektivt til konkurrencedygtige markedspriser.

Konto- og walletintegration

Denne integration muliggør en problemfri håndtering af dine aktiver på platformen. OKX-wallet har introduceret en Smart Account-funktion, der udnytter konceptet med kontoabstraktion. Denne funktion tillader brugere at betale gasgebyrer med stablecoins og inkluderer social recovery til wallets, hvilket forbedrer både bekvemmelighed og sikkerhed.

Ligesom de fleste kryptobørser opererer OKX 24/7, hvilket tillader handlende at købe og sælge når som helst. Med tilgængelig kundesupport og en omfattende FAQ-sektion til at assistere brugere med eventuelle spørgsmål eller problemer, de kunne møde, går platformen langt for at byde nye handlende velkommen. Walleten repræsenterer et betydeligt skridt mod en mere integreret og brugervenlig oplevelse i kryptovaluta- og decentraliserede finansverdenen. Den kombinerer brugervenlighed med…

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Få rettidige Litecoin News og opdateringer

Exit mobile version