Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Orbit Chain Hacked for Over $82 Million: Cross-Chain Bridge Exploited

Alles klar für 40.000 Dollar? Bitcoin zeigt wenig On-Chain Widerstand voraus

I timen inden det nye år blev hackerne udnyttede Orbit Bridge, den cross-chain bridging service for Orbit Chain, og løb afsted med hele 82 millioner dollar. Prosjektet suspenderede hurtigt cross-chain bridge-kontrakten og indledte on-chain forhandlinger med angriberne, som blev rapporteret af Beosin Alert, en on-chain analytics platform.

Bekymringer om et potentiel udnyttelse blev først rejst af pseudonyme Twitter-bruger Kgjr den 31. december, som fremhævede betydelige udflydninger fra Orbit Chain Bridge-protokollen. Blockchain analyseplatformen Arkham Intelligence afslørede, at hackerne orkestrerede fem separate transaktioner, hvor de transferede 30 millioner dollar i Tether (USDT), 10 millioner dollar i USD Coin (USDC), Ethereum (ETH), 231 Wrapped Bitcoin (WBTC) og 10 millioner dollars værd af algoritmisk stabilcoin DAI til friske lommebøger.

Orbit Chain, en Sydkorea-baseret multi-asset blockchain, er kendt for at facilitere cross-chain transaktioner mellem forskellige decentraliserede netværk, især EVM-kompatible netværk og Klaytn. Bemærkelsesværdigt har protokollen stærke forbindelser til Klaytn-netværket, hvor otte af de største aktiver på Klaytn er wrapped assets på Orbit Bridge.

Den native coin af Orbit Chain (ORC) faldt så meget som 19% på nyheden om angrebet. På skrivetidspunktet handles mønten til 0,0576 dollar, og prisen fortsætter med at falde ifølge Coingecko data.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version