Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

PayPal erweitert Krypto-Dienste für US-Händler: Litecoin gewinnt an Akzeptanz

Schlüsselrolle von USDT bei massiver globaler Geldwäscheoperation aufgedeckt

PayPal udvider Krypto-Dienste for US-Händler

PayPal har udvidet sine krypto-tjenester for amerikanske forretningskonti og giver direkte transaktioner fra forretningskonti. Denne udvidelse gør det muligt for handlende at handle og holde Bitcoin, Ethereum, Litecoin og deres stablecoin, PayPal-USD (PYUSD).

## PayPal und seine Geschäftskunden verschaffen Litecoin mehr Marktanteile

US-handlende på PayPal kan nu blive betalt, holde og handle med Litecoin. Litecoin er en af de udvalgte få kryptos, der er tilgængelige for millioner af PayPal-virksomheder! Desuden kan du sende dine Litecoin til din egen tegnebog.

Tidligere blev det rapporteret, at MoneyGram har gjort det muligt for sine amerikanske kunder at handle og opbevare Litecoin og mange andre vigtige kryptokurver via deres mobile app. Derudover har en af verdens største biografkæder, AMC, budt kryptokurver velkommen som betalingsmetode. AMC-CEO Adam Aron afslørede, at de vil udvide betalingsmetoder for kryptokurver, herunder Bitcoin, Ethereum, Litecoin og Bitcoin Cash, i deres 900 biografer.

Aron afslørede også, at lanceringen af disse betalingsmuligheder på globalt plan vil finde sted ved udgangen af året. Litecoin-tokenet LTC handles i skrivende stund til cirka $64,32, hvilket repræsenterer en stigning på 1,03% inden for de seneste 24 timer. Med en markedskapitalisering på over 4,8 milliarder dollars viser Litecoin, at efterspørgslen efter dette ældre token stadig er stærk.

## Konklusion

Det er tydeligt, at kryptokurver bliver mere og mere populære, da flere store virksomheder, herunder PayPal, MoneyGram og AMC, giver brugerne adgang til digitale valutaer. Indførelsen af kryptokurver i forskellige brancher viser, at digitale aktiver ikke længere kun er et spekulativt værktøj, men snarere en nødvendig del af daglige transaktioner for forbrugere og virksomheder overalt.

Hold dig informeret med Ethereum News

Få rettidige Litecoin News og opdateringer

Exit mobile version