Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Polygon overgik Ethereum i brugererhvervelse i første halvdel

Kommt jetzt der iShares Bitcoin Spot ETF von BlackRock?

Den populære Layer-2 scaling-netværk Polygon (MATIC) kom tæt på at matche Ethereum (ETH) i forhold til antallet af brugere af kryptovaluta i 2023. Ifølge blockchain-analyse firmaet Flipside, erhvervede Polygon imponerende 15,24 millioner brugere i løbet af året, lige i hælene på Ethereums 15,4 millioner brugere. For at definere en “erhvervet” bruger, betragtede Flipside enkeltpersoner, der udførte mindst to transaktioner på en specifik blockchain, med mindst én transaktion i 2023.

Polygon førte i brugeracquisition i første halvdel af året, men blev til sidst overgået af Ethereum, der opretholdt sin føring i hele anden halvdel. Polygon oplevede den mest konsekvente tilbagegang i månedlig brugeracquisition over året i relative termer, men sammenlignede stadig positivt med andre netværk.

Bitcoin sikrede tredjepladsen med 10,65 millioner erhvervede brugere, mens Solana og Arbitrum rundede top fem af. I alt registrerede de otte sporede blockchains 62 millioner erhvervede brugere, inklusive Optimism, Avalanche og Base.

Flipside observerede, at brugeracquisition toppede i maj, før den gradvist faldt. Firmaet påpegede en mulig sammenhæng mellem stigningen i erhvervede brugere og sammenbruddet af Silicon Valley Bank i marts, som muligvis førte til tab af tillid til centraliserede enheder og fremkaldte en flytning mod decentraliserede depotmuligheder.

Hvad angår Base, som blev lanceret i august, konkluderede Flipside, at det nød en stærk start, men oplevede en nedgang i brugervolumen mod slutningen af 2023. Firmaet tilskrev denne nedgang til fornyet entusiasme for mere etablerede kæder med robuste og forskelligartede app-økosystemer. Ikke desto mindre mener Flipside, at Base’s brugervækst kan drage fordel af næste opsving, især med Coinbase’s bestræbelser på at fungere som gateway for nye brugere i kryptorummet.

Alt i alt viser analysen af Flipside betydelig vækst og potentiale i flere krypto-netværk, hvilket tyder på en lys fremtid for kryptobranchen. Udvikling på kryptomarkedet forbliver derfor interessant og værd at holde øje med i de kommende år.

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version