AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinEthereum

Polygon overgik Ethereum i brugererhvervelse i første halvdel

Den populære Layer-2 scaling-netværk Polygon (MATIC) kom tæt på at matche Ethereum (ETH) i forhold til antallet af brugere af kryptovaluta i 2023. Ifølge blockchain-analyse firmaet Flipside, erhvervede Polygon imponerende 15,24 millioner brugere i løbet af året, lige i hælene på Ethereums 15,4 millioner brugere. For at definere en “erhvervet” bruger, betragtede Flipside enkeltpersoner, der udførte mindst to transaktioner på en specifik blockchain, med mindst én transaktion i 2023.

Polygon førte i brugeracquisition i første halvdel af året, men blev til sidst overgået af Ethereum, der opretholdt sin føring i hele anden halvdel. Polygon oplevede den mest konsekvente tilbagegang i månedlig brugeracquisition over året i relative termer, men sammenlignede stadig positivt med andre netværk.

Bitcoin sikrede tredjepladsen med 10,65 millioner erhvervede brugere, mens Solana og Arbitrum rundede top fem af. I alt registrerede de otte sporede blockchains 62 millioner erhvervede brugere, inklusive Optimism, Avalanche og Base.

Flipside observerede, at brugeracquisition toppede i maj, før den gradvist faldt. Firmaet påpegede en mulig sammenhæng mellem stigningen i erhvervede brugere og sammenbruddet af Silicon Valley Bank i marts, som muligvis førte til tab af tillid til centraliserede enheder og fremkaldte en flytning mod decentraliserede depotmuligheder.

Hvad angår Base, som blev lanceret i august, konkluderede Flipside, at det nød en stærk start, men oplevede en nedgang i brugervolumen mod slutningen af 2023. Firmaet tilskrev denne nedgang til fornyet entusiasme for mere etablerede kæder med robuste og forskelligartede app-økosystemer. Ikke desto mindre mener Flipside, at Base’s brugervækst kan drage fordel af næste opsving, især med Coinbase’s bestræbelser på at fungere som gateway for nye brugere i kryptorummet.

Alt i alt viser analysen af Flipside betydelig vækst og potentiale i flere krypto-netværk, hvilket tyder på en lys fremtid for kryptobranchen. Udvikling på kryptomarkedet forbliver derfor interessant og værd at holde øje med i de kommende år.

Top  Dramatiske forskelle mellem Dogecoin og Golden Inu: Markedsmisbrugsskandalen og det bemærkelsesværdige rally af et ERC20-token

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button