Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Sørkoreansk regering overvejer godkendelse af lokal spot Bitcoin-børsfond

Analyst Dave the Wave erwartet neue Höchststände

Det Sydkoreanske præsidentkontor har for nylig foreslået at genoverveje godkendelse af en lokal spot Bitcoin-børshandlede fond (ETF).

Ifølge rapporter fra Maeil Business kommer forslaget om at genoverveje spot Bitcoin ETF fra Sung Tae-yoon, chefen for politik i det Sydkoreanske præsidentkontor.

Under en briefing fremhævede Sung regeringens interesse i at justere lokale regler i overensstemmelse med internationale standarder og foreslog en mere åben tilgang til kryptovalutaer og relaterede finansielle produkter som ETF’er.

I en briefing hvor de blev spurgt, “Overvejer I at institutionalisere Bitcoin?”, sagde Sung, “Vi skal ændre vores lands retssystem på passende vis, eller ting der sker i udlandet kan accepteres i vores land.”

## Sydkoreas regering gennemgår mulighederne for spot Bitcoin ETF

Præsidentkontorets udtalelse kommer efter den Sydkoreanske Finanstilsyns tidligere meddelelse om de amerikanske spot Bitcoin ETF’er, der advarer de indenlandske værdipapirsfirmaer mod at liste dem.

“Indenlandske værdipapirsfirmaer, der formidler oversøiske noterede Bitcoin spot ETF’er, kan overtræde den eksisterende regeringsholdning til virtuelle aktiver og kapitalmarkedsloven,” sagde kommissionen.

Imidlertid udelukkede kommissionen ikke alle muligheder og tilføjede, “Imidlertid er der ved at blive fastsat regler for virtuelle aktiver, såsom loven om beskyttelse af brugere af virtuelle aktiver, der trådte i kraft i juli i år.”

“Vi planlægger at gennemgå dem yderligere, da der er overseas tilfælde, såsom i USA,” tilføjede kommissionen.

Sung gentog, at regeringen endnu ikke har truffet en endelig beslutning vedrørende Bitcoin ETF’er og sagde, “Vi har sagt til Finanstilsynet, det ansvarlige ministerium, at de ikke skal have en bestemt retning af ‘ja eller nej’.”

Genovervejelsen siges at fokusere på at evaluere de potentielle bivirkninger og risikofaktorer, som de udenlandske finansielle produkter kan medføre for Sydkorea.

## IBK Analyse: SEC’s rolle i Bitcoin-prisudsving

Industrial Bank of Korea (IBK) Investment and Securities har forudset et stærkt marked og sagt, “Set fra individuelle investorers perspektiv vil efterspørgslen efter direkte investering på kryptomarkedet være solid.”

Da Bitcoin-prisen faldt til niveauet $41.000 og handles til $41.219 på tidspunktet for denne artikel ifølge CoinMarketCap, mente IBK-researcheren, at antiklimaks efter godkendelsen af Bitcoin ETF skyldes SEC.

“Grunden til den midlertidige svækkelse er bekræftet at være på grund af forventningen til problemet og indflydelsen fra SEC,” sagde researcheren. “Den har vist styrke i forbindelse med forventningerne til notering af Bitcoin spot ETF og faldet i de amerikanske rentesatser siden oktober sidste år.”

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version