Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Voksende energiforbrug: USA skruer op for overvågning af krypto-minedrift

How Long Can Bitcoin ETF Hype Sustain BTC Price?

Crypto Mining i USA: Rapport afslører stigende energiforbrug

Ifølge en pressemeddelelse fra Environmental Impact Agency (EIA) fra d. 1. februar 2024 er energiforbruget til krypto mining i USA steget hurtigt over de sidste fire år. EIA har indgået i en tæt undersøgelse af energiforbruget i kryptoøkosystemet trods strenge direktiver fra Det Hvide Hus.

EIA’s rapport viser, at det årlige elforbrug til krypto mining er steget fra 0,6% til 2,3%. Som en følge heraf har EIA annonceret deres engagement i at overvåge og kontrollere energiforbruget i forbindelse med mining aktiviteterne.

Rapporten viser, at der indtil videre er identificeret 52 krypto-mining operationer spredt ud over det amerikanske krypto økosystem. Disse operationer er blevet opdelt i grupper baseret på deres megawatt-timers (MWh) forbrug. Det blev afsløret, at der er 32 kommercielle crypto minere, der bruger mellem 0 og 50 MWh, ni minere, der bruger 51 til 100 MWh, og fem crypto mining faciliteter, der bruger 101 til 200 MWh.

Desuden viser rapporten, at fem minere bruger 201 til 500 MWh, mens kun en mine facilitet bruger 500 MWh og derover i USA.

Den stigende energiforbrug, især i Bitcoin mining, har tiltrukket opmærksomhed fra beslutningstagere såsom The Office of Management and Budget (OMB) og gitterplanlæggere, hvilket har skabt et behov for regulerende indgreb. Dette skyldes bekymringer omkring omkostninger, pålidelighed og emissioner af mining ressourceintensive digitale aktiver som Bitcoin.

I et forsøg på at nå dette mål, har EIA bekræftet udviklingen af to dynamiske tilgange indenfor deres dataindsamlingskampagne. Den første tilgang er en top-down tilgang, hvor data indsamles fra The Cambridge Center for Alternative Finance (CCAF), om det estimerede globale og nationale elforbrug fra crypto asset aktiviteter. Den anden tilgang, kaldet bottom-up, vil se EIA kontakte de 52 operationelle mining operationer for at lære, hvor meget strøm de typisk bruger i deres forretningsoperationer.

I 2019, to år efter at Bitcoin berømt nåede en værdi af $20.000, kom krypto mining operationer i fokus. Indtil da havde Kina ført an i verden inden for mining af blockchain-baserede aktiver med 50% af alle Bitcoins skabt i regionen. Regulatoriske indgreb tvang krypto mining operationer ud af Kina og ind i USA.

Selvom en typisk Bitcoin transaktion kræver en stor mængde energi på grund af netværkets konkurrenceprægede udgift, har blockchain protokollens energiforbrug ændret sig i løbet af de sidste par år. Op til 54,6% af verdens Bitcoin mining operationer drives i dag af vedvarende energikilder.

I USA drives 22,5% af mining operationerne også af vedvarende energikilder. Dette tal er dog lavere end Islands, der opererer på 100% vedvarende energi, og Paraguays, der er afhængig af 99,8% vedvarende energikilder.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version