Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

XRP Stiger med 8% på blot en uge og rammer $0.60 – Kan den nå tilbage til årets højdepunkter?

XRP Price Prediction as XRP Jumps 7% and Whale Moves $17 Million in Assets – What's Going On?

XRP ser ud til at have oplevet en solid stigning på næsten 8% i løbet af de sidste syv dage. En væsentlig del af denne stigning på 3,5% er kommet inden for de seneste 24 timer, hvor prisen på XRP ramte $0,60 for første gang siden midten af august.

Denne stigning i XRP kommer som en del af en bredere stigning på kryptovalutamarkedet, der er drevet af stigende optimisme om institutionel vedtagelse. Dette skyldes det forestående godkendelse af spot Bitcoin Exchange Traded Funds (ETF’er) i USA.

Det er værd at bemærke, at Bitcoin er gået i stå og har været i en konsolideringsfase i de seneste dage. Men XRP har været i en stærk opadgående trend, efter at den fandt støtte ved sin 200-dages glidende gennemsnit forrige uge.

En forklaring på den seneste stigning i XRP kan være den stigende mængde XRP, der akkumuleres af store investorer, også kendt som “hvaler”. Ifølge on-chain tracking-website Whale Alert blev der for nylig overført 30 millioner XRP fra Bybit til en ukendt wallet. Dette kommer efter, at 50 millioner XRP også blev fjernet fra Crypto.com og sendt til en ukendt wallet.

Normalt flytter kryptoinvestorer deres kryptovaluta ud af børser, når de ønsker at beholde den (HODL), og de deponerer dem på børser, når de planlægger at sælge dem. Så den seneste aktivitet tyder på, at hvalerne holder fast i deres XRP, selvom der for nylig blev indsat 25,3 millioner XRP på Bitstamp, hvilket har startet rygter om, at Ripple Labs har noget at gøre med det.

XRP fortsætter også med at få støtte fra den fortsatte optimisme omkring Ripple Labs’ retssag mod SEC. SEC droppet anklagerne mod to nøglemedarbejdere i Ripple tilbage i juli, hvilket var en delvis juridisk nederlag for SEC.

Med hensyn til prædiktioner om prisen på XRP er der en stærk positiv stemning, da XRP er steget over modstanden i området $0,5850 og er godt over sit tidligere multi-ugers interval på $0,46-55. XRP kunne se en hurtig tilbagevenden til årets højdepunkter i $0,90-området, hvis Bitcoin fortsætter med at stige, og Ripple Labs opnår positive resultater i deres retssag mod SEC. Dette svarer til en stigning på 60% fra de nuværende niveauer.

Udover XRP er der også en ny alternativ kryptovaluta ved navn Bitcoin Minetrix ($BTCMTX), der er værd at overveje. Bitcoin Minetrix er et spændende decentraliseret Bitcoin-mining-protokol, der allerede har tiltrukket næsten $2,9 millioner fra tidlige investorer i deres token-presalg. $BTCMTX er den token, der driver protokollen, hvor investorer, der køber $BTCMTX, kan indsætte deres token og begynde at tjene ikke-overførbare Bitcoin Minetrix mining credits. Disse credits kan brændes af deres ejere og i bytte modtager de en del af Bitcoin Minetrix’s Bitcoin mining-indtægter. $BTCMTX-tokenholdere vil også modtage $BTCMTX-rewards, og en del af tokensupply er allerede dedikeret til at belønne tidlige indsættere. Bitcoin Minetrix’s protokol er baseret på smart contracts, der er bygget på det decentraliserede Ethereum blockchain-netværk, hvor deres token også udstedes. Protokollen tilbyder derfor bedre gennemsigtighed og sikkerhed sammenlignet med andre centraliserede cloud mining-services.

Overall, ser både XRP og Bitcoin Minetrix ud til at have positive udsigter baseret på de seneste udviklinger. XRP styrket af stigende investorinteresse og positivt udfald i Ripple Labs’ retssag mod SEC, mens Bitcoin Minetrix tilbyder en ny og decentraliseret tilgang til Bitcoin-mining.

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Exit mobile version