Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Ny Grayscale-fond fokuserer på MakerDAO’s governance-token MKR og tilbyder investering til private og institutionelle investorer.

Grayscale legt neuen Fonds für den MKR-Token von MakerDAO auf

## Grayscale Investments lancerer ny fond

Grayscale Investments har annonceret lanceringen af en ny fond, der fokuserer på governance-token MKR fra MakerDAO. Den nye fond, kendt som Grayscale MakerDAO Trust, er designet til akkrediterede private og institutionelle investorer og følger samme struktur som Grayscales øvrige Single-Asset-Trusts.

### Lukket fondsstruktur

Det skal bemærkes, at Grayscale MakerDAO Trust er en lukket fond, hvilket betyder, at direkte udbetalinger ikke er mulige. Dette kan resultere i prisafvigelser mellem fondsandelene på sekundære markeder og den underliggende aktiver.

### MakerDAO og MKR-token

MakerDAO er et betydningsfuldt decentraliseret finansprotokol (DeFi), der fungerer som en decentral autonom organisation (DAO). MKR-tokenindehavere har stemmeret i styringen og beslutningsprocessen i protokollen.

### MakerDAO’s vækst

MakerDAO administrerer over $7 milliarder aktiver, herunder amerikanske statsobligationer, og udsteder DAI-stablecoin, der er den tredjestørste på markedet. MakerDAO gennemgår i øjeblikket en betydelig transformation kaldet “End Game”, introduceret af grundlæggeren Rune Christensen. Denne omstrukturering inkluderer planer om lanceringen af opdaterede versioner af MKR og DAI.

Exit mobile version