Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

SHIB Marketingleiterin Lucie kündigt Entwicklung des SHI-Stablecoin an: Was bedeutet das für Shibarium?

Total Value Locked steigt um 6 Milliarden US-Dollar und erreicht höchsten Stand seit zweieinhalb Monaten

Shiba Inus Marketingleiter Lucie har meddelt, at udviklingsteamet i øjeblikket arbejder på at udvikle SHI-Stablecoin, et af Ryoshi’s langsigtede projekter. Dette stabilcoin forventes at forbedre Shibarium-netværket og økosystemet betydeligt ved at tilbyde en pålidelig ramme for decentral finans (DeFi).

## Hvad er SHI-Stablecoin

Lucie introducerede denne aktiver som en vigtig udvikling for stabilitet og nytteværdi i Shibarium-systemet. Ryoshi præsenterede denne aktiver første gang i 2021 med hensigten om at fungere som en stabil og decentral valuta. På grund af tekniske og reguleringsmæssige udfordringer har projektteamet valgt at tage en forsigtig tilgang for at sikre, at det bliver en sikker og bæredygtig mulighed.

Shytoshi Kusama og Kaal Dhairya har forklaret, at SHI stadig er under udvikling og gennemgår tests før den officielle lancering. Projektet vil blive integreret i Shiba-økosystemet, når infrastrukturen er færdiggjort.

## Den potentielle betydning af Stablecoin

Lucie fremhævede ti hovedpunkter vedrørende bidragene fra Shibarium, hvor det første fokus er på prisstabilitet. SHI vil sikre, at risikoen forbundet med transaktioner af ustabile kryptoaktiver udlignes ved at tilbyde en pålidelig værdi. Denne stabilitet vil øge nytteværdien ved at muliggøre problemfri transaktioner inden for økosystemet.

Derudover forventes SHI at tilbyde likviditet, hvilket vil tillade brugere at handle og foretage transaktioner uden at påvirke prisen. Denne aktiver vil også øge accepten, fungere som basisværdi for DeFi-applikationer og lette indførelsesprocessen for nye kryptobrugere.

SHI forventes også at styrke transaktionssikkerheden og forbedre interoperabiliteten med andre blockchain-platforme og traditionelle finanssystemer. Derudover vil SHI, ligesom andre stabilecoins, mindske risikoen for prismanipulationer og pludselige markedssvingninger.

Ved redaktionens afslutning blev Shiba Inu handlet til $0,00001644, med en stigning på 10% i de sidste 24 timer og 16% i de sidste syv dage.

Exit mobile version