Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Token Airdrops og Liquid Staking: En oversigt over Solanas DeFi-økosystem

Ava Labs stellt Astra-Upgrade zur Verbesserung von Avalanche-Netzwerk-Subnetzen vor

Token baseret på JitoSOL-lagre og kreditaktiviteter

Jito distribuerede token til adresser baseret på mængden af JitoSOL Liquid Stake tokens, som blev holdt og udlånt til forskellige decentraliserede finansprotokoller (DeFi). Også validering og MEV-søgere blev belønnet. Disse JTO-tokens vil spille en afgørende rolle for styringen af ​​Jitos DAO og treasury og give brugerne mulighed for at deltage i platformens beslutningsprocesser.

Jitos Liquid Staking-model

Med Jito kan brugere satse deres Solana (SOL) i bytte for JitoSOL-tokens. Ligesom Lido’s staked Ether (stETH) produkt kan JitoSOL-tokens handles eller bruges som sikkerhed. For øjeblikket er Jito og et andet protokol kaldet Marinade de to førende udbydere af Liquid Staking på Solana. Ifølge DeFiLlama-data har de hver en Total Value Locked (TVL) på omkring 425 millioner dollars.

Effekt af Airdrop på Jitos governance

Denne airdrop har forsynet Jitos DAO med JTO governance-tokens til en værdi af 490 millioner dollars og dermed betydeligt udvidet platformens governance-funktioner. Ifølge Blockworks Research kunne brugere have modtaget JTO til en værdi af næsten 10.000 dollars ved blot at have flyttet JitoSOL-tokens til en værdi af 40 dollars i henhold til protokollens pointsystem til tildeling af airdrop. Det er ikke ualmindeligt, at nye protokoller distribuerer governance-tokens for at skabe incitamenter for brugernes engagement.

Ongoing developments in the Solana ecosystem

Solanas NFT-marked viser lovende væksttegn, og de decentrale børser baseret på Solana-blockchainen behandlede i november et rekordstort handelsvolumen på 7,3 milliarder dollars. Disse positive indikatorer styrker yderligere Solana-økosystemet og bidrager til dets voksende DeFi-landskab.

Stor procentdel af airdrop-token, der blev hentet inden for få timer

Trods den forlængede ansøgningsperiode blev ifølge et dashboard, der leveres af Flipside Crypto, 60% af de nytilgængelige JTO-tokens (54 millioner ud af 90 millioner) hentet inden for fire timer efter airdropet. Brugernes entusiastiske reaktion afspejler den stærke interesse og engagement inden for Solana-fællesskabet.

Jupiter annoncerer token-airdrop

På lignende vis annoncerede Jupiter, endnu et DeFi-protokol baseret på Solana, for nylig, at det ville give 40% af sit tokens-udbud til fællesskabet. Dette skridt sigter mod at fremme fællesskabets engagement og motivere brugerne til aktivt at engagere sig med protokollen.

Exit mobile version