AltcoinsDeFi

Token Airdrops og Liquid Staking: En oversigt over Solanas DeFi-økosystem

Token baseret på JitoSOL-lagre og kreditaktiviteter

Jito distribuerede token til adresser baseret på mængden af JitoSOL Liquid Stake tokens, som blev holdt og udlånt til forskellige decentraliserede finansprotokoller (DeFi). Også validering og MEV-søgere blev belønnet. Disse JTO-tokens vil spille en afgørende rolle for styringen af ​​Jitos DAO og treasury og give brugerne mulighed for at deltage i platformens beslutningsprocesser.

Jitos Liquid Staking-model

Med Jito kan brugere satse deres Solana (SOL) i bytte for JitoSOL-tokens. Ligesom Lido’s staked Ether (stETH) produkt kan JitoSOL-tokens handles eller bruges som sikkerhed. For øjeblikket er Jito og et andet protokol kaldet Marinade de to førende udbydere af Liquid Staking på Solana. Ifølge DeFiLlama-data har de hver en Total Value Locked (TVL) på omkring 425 millioner dollars.

Effekt af Airdrop på Jitos governance

Denne airdrop har forsynet Jitos DAO med JTO governance-tokens til en værdi af 490 millioner dollars og dermed betydeligt udvidet platformens governance-funktioner. Ifølge Blockworks Research kunne brugere have modtaget JTO til en værdi af næsten 10.000 dollars ved blot at have flyttet JitoSOL-tokens til en værdi af 40 dollars i henhold til protokollens pointsystem til tildeling af airdrop. Det er ikke ualmindeligt, at nye protokoller distribuerer governance-tokens for at skabe incitamenter for brugernes engagement.

Ongoing developments in the Solana ecosystem

Solanas NFT-marked viser lovende væksttegn, og de decentrale børser baseret på Solana-blockchainen behandlede i november et rekordstort handelsvolumen på 7,3 milliarder dollars. Disse positive indikatorer styrker yderligere Solana-økosystemet og bidrager til dets voksende DeFi-landskab.

Stor procentdel af airdrop-token, der blev hentet inden for få timer

Trods den forlængede ansøgningsperiode blev ifølge et dashboard, der leveres af Flipside Crypto, 60% af de nytilgængelige JTO-tokens (54 millioner ud af 90 millioner) hentet inden for fire timer efter airdropet. Brugernes entusiastiske reaktion afspejler den stærke interesse og engagement inden for Solana-fællesskabet.

Top  AI crypto whales invest in Launchpad XYZ's LPX token presale for access to AI-powered trading tools!

Jupiter annoncerer token-airdrop

På lignende vis annoncerede Jupiter, endnu et DeFi-protokol baseret på Solana, for nylig, at det ville give 40% af sit tokens-udbud til fællesskabet. Dette skridt sigter mod at fremme fællesskabets engagement og motivere brugerne til aktivt at engagere sig med protokollen.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button