Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

VanEck tilbyder nu staking for Solana-børsnotering i Europa: Her kan investorer tjene daglige belønninger

Das Bitcoin-Portfolio von MicroStrategy steigt auf über 5 Milliarden US-Dollar, während BTC bei 34.000 US-Dollar stabil bleibt

##

VanEck muliggør staking for Solana Exchange-Traded Note (ETN) i Europa

VanEck har netop lanceret muligheden for staking af sin Solana exchange-traded note (ETN) i Europa. Dette åbner muligheden for investorer til at optjene daglige belønninger ved at stake deres Solana tokens gennem VanEck’s platform.

### Hvad er staking?

Staking er en proces, hvor investorer låser deres kryptoaktiver i en wallet i en bestemt periode for at støtte sikkerheden og operationen af et blockchain-netværk. Ved at gøre dette kan investorerne optjene belønninger i form af ekstra tokens.

### VanEck’s Solana Exchange-Traded Note (ETN)

VanEck’s Solana exchange-traded note (ETN) giver investorer mulighed for at eksponere sig for Solana blockchain uden direkte at eje tokens. Ved at tilbyde staking-muligheder for denne ETN, tillader VanEck investorer at potentielt tjene ekstra indtægter ud over prisudviklingen af Solana.

### Fordelene ved staking

Ved at stake deres Solana tokens gennem VanEck’s platform kan investorer ikke kun tjene daglige belønninger, men også bidrage til sikkerheden og effektiviteten af Solana-netværket. Derudover kan staking hjælpe med at reducere den samlede udbud af Solana tokens på markedet, hvilket potentielt kan øge deres værdi over tid.

### Afsluttende tanker

VanEck’s lancering af staking for deres Solana ETN i Europa giver investorer en unik mulighed for at deltage i Solana-netværket på en passiv måde og samtidig øge deres potentielle indtægter. Med stigende interesse for staking og decentraliserede finansielle tjenester (DeFi) kan denne nye mulighed tiltrække en bred vifte af investorer, der ønsker at eksperimentere med forskellige former for kryptoaktiver.

Bliv opdateret om Cardano News

Exit mobile version