Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Metaverse og Gaming-Coins: Hvad er status i 2024?

Argentina's E-Commerce Giant MercadoLibre Reports $21 Million in Customer Crypto Assets

I de seneste år har der været stille omkring Metaverse- og Gaming-Coins, efter hypeen i 2021. Spekulationer går ud på, at det kun kræver én top-game for at genantænde interessen for Metaverse- og Gaming-trends i krypto-verdenen i 2024, ved siden af KI-trenden. Lad os se nærmere på, hvordan det står til med Metaverse-narrativerne i denne Bull-Run.

## Decentraland Metaverse
Decentraland er en virtuel platform, hvor brugere kan købe, skabe og monetisere landområder. Platformen, der er baseret på Ethereum, har etableret sig som en af de førende Metaverse-platforme. Med MANA som naturlig valuta tillader Decentraland transaktioner af landområder, digitale varer og tjenester inden for Metaverse. Efter at have været en top-token i 2021, står Decentralands metaverse stadig øde.

## Gala Games (GALA)
Gala Games har til formål at decentralisere gaming-verdenen ved at give spillerne kontrol over deres spil. Platformen har formået at opbygge partnerskaber med flere anerkendte spiludviklere og tilbyder et bredt udvalg af spil baseret på blockchain-teknologi. Efter at have været lovende i 2021, er GALA stadig en af de meget lovende tokens i 2024 – med en række spændende spil, der er på vej til platformen.

## EarthMeta Metaverse (EMT)
EarthMeta.AI (EMT) kombinerer kunstig intelligens med en decentral virtuel verden. Selvom projektet stadig er i en tidlig fase, lover det en digital kopi af Jorden, hvor man kan eje virtuelle byer og aktiver. Med EMT som den native valuta tilbyder EarthMeta en indlevelsesrig og økonomisk levende oplevelse. Tidlige investorer nyder fordele og høje APY-stake-belønninger, mens innovative funktioner som komplekse terrænformer og privat landanskaffelse gør projektet unikt og spændende.

## Illuvium
Illuvium tilbyder en visuelt imponerende og fordybende spiloplevelse, hvor spillere kan fange, træne og handle med skabninger kaldet Illuvials. Mange forventede allerede i 2021, at Illuvium kunne være det spil, der ville give Play2Earn-spil gennembruddet. Snart vil der være mere at vide, da Illuvium (ILV) planlægger at lancere flere spil i år, i det mindste som public beta.

## Beamit.Space
Beamit.Space dukker ofte op som et insider-tip i fora og på x.com. Det er dog ikke et spil eller Metaverse, men et projekt, der sigter mod at bringe mere brugervenlighed til disse verdener: ved hjælp af AI kan brugerne omdanne deres NFT’er direkte til 3D-avatarer. Dette gør det muligt for brugerne at bruge deres elskede Avatar-NFT’er i enhver Metaverse.

### Fazit
Metaverset tilbyder utallige muligheder for investeringer og teknologiske innovationer. De nævnte krypto-coins er dem, som man bør holde særligt øje med i 2024.

Hold dig informeret med Ethereum News

Exit mobile version