Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Tether Holdings beslutter ikke at starte egen blockchain: CEO Paolo Ardoino forklarer hvorfor

Aptos, Avalanche und Hashflow veröffentlichen 320 Millionen US-Dollar

Tether Holdings beslutter sig for ikke at lancere en egen blockchain

I dagens hurtigt udviklende krypto-økosystem er der en tendens til lanceringen af mange nye blockchains, ofte uden klare anvendelsesformål. I denne sammenhæng har Tether Holdings, udgiveren af den førende stablecoin USDT, valgt ikke at følge trenden og ikke lancere deres egen blockchain. Paolo Ardoino, CEO hos Tether, forklarede beslutningen og pegede på det overforsynte marked som årsagen til dette valg.

### Ardoinos syn på blockchains som transportlag
I et interview med Bloomberg delte Paolo Ardoino sin indsigt i blockchains og fremhævede dem som transportlag snarere end som individuelle entiteter.

“Ifølge Ardoino er vi meget dygtige inden for teknologi, men i fremtiden vil blockchains næsten blive en vare. At starte en egen blockchain ville måske ikke være den rigtige beslutning. Der findes allerede meget gode blockchains,” udtalte Ardoino.

Derfor har Tether Holdings besluttet sig for at fokusere på at udnytte eksisterende teknologier i stedet for at introducere endnu en platform i et allerede mættet marked. Virksomheden mener, at fordelene ved en egen blockchain ikke opvejer de redundanser, det ville medføre i økosystemet.

### Støtte fra DefiLlama
Ifølge data fra DefiLlama bakker flere platforme op om denne forsigtige tilgang. Af de 307 blockchains udgør de fem største cirka 86 % af den samlede værdi. Ethereum dominerer markedet med en andel på 57 % og et TVL på omkring 50 milliarder USD.

Tether’s integration på store blockchains som TRON, der forvalter 49 % af USDT-udbuddet og har en TVL på 8,1 milliarder USD, viser styrken i eksisterende infrastrukturer. Ardoinos strategi er at forblive blockchain-agnostisk og fokusere på højeste sikkerheds- og bæredygtighedsstandarder for USDT, uanset platform.

### Innovation fortsætter
Trods beslutningen om ikke at lancere en egen blockchain, har Tether ikke bremset innovationerne i stablecoin-sektoren. Virksomheden har netop annonceret lanceringen af en ny stablecoin, der er bundet til Dirham fra De Forenede Arabiske Emirater (AED). Den nye token vil være fuldt dækket af likvide midler i UAE og sigter mod at give en stabil og omkostningseffektiv digital aktiv for international handel og overførsler.

Tether sigter også mod at udvide deres aktiviteter inden for områder som kunstig intelligens, bioteknologi og telekommunikation. Virksomheden rapporterede et nettogevinst på 5,2 milliarder USD for første halvår 2024 og har dermed betydelige midler til deres ekspansionsinitiativer.

Hold dig informeret med Ethereum News

Exit mobile version