Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Trezor Hardware Wallets jetzt mit Unterstützung für Solana und SPL Token – Ein großer Schritt für die Sicherheit von Kryptowährungen

XRP Kurs auf Binance

Hardware Wallets fra Trezor nu med understøttelse af Solana (SOL) og SPL Token

Solana (SOL) har nået en ny prisrekord på over 80 dollars, og det har resulteret i øget interesse for økosystemet omkring Solana. I tråd med den stigende interesse har hardware wallet-producenten Trezor annonceret, at deres Trezor Model T og Trezor Safe 3 hardware wallets nu understøtter Solana samt såkaldte SPL Token.

SPL står for Solana Program Library og henviser til et format, der ligner ERC-20 Token på Ethereum (ETH). En af de mest kendte SPL Token er BONK, en Meme-coin, der for nylig er nået ind i top 100 af kryptovalutaer med størst kapacitet. Der har også været en positiv børsdebut for Jito (JTO) tidligere i december, hvilket understreger den voksende betydning af SPL Token. Trezor er lidt sent ude med integrationen af Solana, da konkurrenten Ledger har understøttet SOL siden marts 2022, dog uden understøttelse af SPL Token.

På nuværende tidspunkt har Trezor hardware wallets en klar fordel i forhold til Ledgers. Med priser på 179 euro for topmodellen Trezor Model T og 79 euro for den billigere Trezor Safe 3 hardware wallet, er begge wallets retfærdigt prissat. Det anbefales at købe hardware wallets direkte fra producenten, da der er rapporteret om manipulerede enheder ved køb fra platforme som f.eks. Ebay.

Konklusion:
Solana og dets økosystem er i vækst, og det er afgørende for investorer at sikre deres investeringer ved brug af hardware wallets. Denne artikel på vores tema-side giver indsigt i, hvordan Trezor hardware wallets klarer sig i vores test, og med integrationen af Solana og SPL Token som BONK i Trezor Model T og Safe 3 har den tjekkiske producent vist, at de har et godt timing, som sandsynligvis vil give konkurrencen med Ledger et løft.

Exit mobile version