Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

DWF Labs lancerer Cloudbreak Fonds til støtte af Web3-projekter i chinesisktalende regioner

DWF Labs startet 20-Millionen-Dollar-Cloudbreak-Fonds

DWF Labs offentliggør Cloudbreak Fonds til støtte for Web3-projekter i kinesisktalende regioner

DWF Labs har annonceret lanceringen af en $20 millioner Cloudbreak Fonds, der sigter mod at støtte Web3-projekter i kinesisktalende regioner. Fonden vil yde investeringer og strategiske ressourcer for at hjælpe opkommende projekter med at realisere deres potentiale.

## Fokus på Forskellige Områder

Ifølge meddelelsen vil Cloudbreak Fonden fra DWF fokusere på initiativer inden for områder som spilfinansiering (Gamefi), social finansiering (Socialfi), Meme Coins, derivater og L1/L2-infrastruktur samt kunstig intelligens (KI)-projekter. Projekter, der opfylder disse kriterier, opfordres til at ansøge om midler for at accelerere deres vækst inden for Web3-økosystemet.

## Betydningen af Støtte til Kinesisktalende Regioner

Andrei Grachev, managing partner hos DWF Labs, understregede vigtigheden af at støtte projekter i kinesisktalende regioner og henviste til deres seneste vækst og behovet for målrettet støtte. Han udtalte: “Projekter i kinesisktalende regioner har oplevet enorm vækst i de seneste måneder og har behov for målrettet støtte for at realisere deres fulde potentiale.”

Grachev tilføjede: “For at imødekomme denne efterspørgsel blev Cloudbreak skabt, en fond designet til at frigøre potentialet hos opkommende projekter i kinesisktalende regioner.”

## Ganzheitliche Unterstützung til Projekter

Det blev oplyst, at fonden sigter mod at frigøre potentialet hos disse opkommende projekter gennem “ganzheitlig støtte,” herunder wallet-integrationer, hackathons, finansieringsinitiativer og strategisk mærke- og marketingkanaldistribution. Tidligere på året fornyede DWF Labs også deres engagement i Mellemøsten og Nordafrika (MENA) med en 5 millioner dollars vækstplatform for Web3- og blockchain-virksomheder i partnerskab med DMCC.

**Del dine Tanker**

Hvad synes du om DWF’s nye fond? Del dine tanker og meninger om dette emne i kommentarfeltet nedenfor.

Exit mobile version