Finanzen

DWF Labs lancerer Cloudbreak Fonds til støtte af Web3-projekter i chinesisktalende regioner

DWF Labs offentliggør Cloudbreak Fonds til støtte for Web3-projekter i kinesisktalende regioner

DWF Labs har annonceret lanceringen af en $20 millioner Cloudbreak Fonds, der sigter mod at støtte Web3-projekter i kinesisktalende regioner. Fonden vil yde investeringer og strategiske ressourcer for at hjælpe opkommende projekter med at realisere deres potentiale.

Fokus på Forskellige Områder

Ifølge meddelelsen vil Cloudbreak Fonden fra DWF fokusere på initiativer inden for områder som spilfinansiering (Gamefi), social finansiering (Socialfi), Meme Coins, derivater og L1/L2-infrastruktur samt kunstig intelligens (KI)-projekter. Projekter, der opfylder disse kriterier, opfordres til at ansøge om midler for at accelerere deres vækst inden for Web3-økosystemet.

Betydningen af Støtte til Kinesisktalende Regioner

Andrei Grachev, managing partner hos DWF Labs, understregede vigtigheden af at støtte projekter i kinesisktalende regioner og henviste til deres seneste vækst og behovet for målrettet støtte. Han udtalte: “Projekter i kinesisktalende regioner har oplevet enorm vækst i de seneste måneder og har behov for målrettet støtte for at realisere deres fulde potentiale.”

Grachev tilføjede: “For at imødekomme denne efterspørgsel blev Cloudbreak skabt, en fond designet til at frigøre potentialet hos opkommende projekter i kinesisktalende regioner.”

Ganzheitliche Unterstützung til Projekter

Det blev oplyst, at fonden sigter mod at frigøre potentialet hos disse opkommende projekter gennem “ganzheitlig støtte,” herunder wallet-integrationer, hackathons, finansieringsinitiativer og strategisk mærke- og marketingkanaldistribution. Tidligere på året fornyede DWF Labs også deres engagement i Mellemøsten og Nordafrika (MENA) med en 5 millioner dollars vækstplatform for Web3- og blockchain-virksomheder i partnerskab med DMCC.

Del dine Tanker

Hvad synes du om DWF’s nye fond? Del dine tanker og meninger om dette emne i kommentarfeltet nedenfor.

Top  Brasilianischer Drex-Koordinator plant kompletten Ersatz traditioneller Transaktionssysteme durch Blockchain

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button