Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

88 % af alle Bitcoin-ejere tjener profit mod slutningen af 2023

Warum dieser 70-jährige Milliardär Bitcoin besitzen möchte

Bitcoin-handel stiger over 42.000 dollars og belønner investorer

Bitcoin (BTC) har oplevet en stigning på mere end 2% og handles nu over 42.000 dollars. Denne stigning skyldes delvist forventningen om en mulig godkendelse af Bitcoin-ETF og den forestående halvering af Bitcoin i 2024.

Bitcoin-investorer belønnes

I 2023 belønnes Bitcoin-indehavere takket være den ledende stigning i kryptovalutaer. Data viser, at 88% af alle Bitcoin-indehavere nu har urealiserede gevinster. Dette indikerer en positiv stemning på markedet, hvor investorerne drager fordel af prisbevægelserne.

Langsigtede investorer dominerer markedet

Interessant nok er 69% af disse investorer langsigtede Bitcoin-indehavere, der har haft deres mønter i mere end et år. Dette viser en tillid til Bitcoin som en langsigtede investering, mens 31% har holdt mønterne i mindre end et år, og 7% i mindre end en måned.

Pessimistiske signaler trods bullisk stigning

Selvom prisen på Bitcoin stiger, viser data stadig overvejende pessimistiske signaler. Dette omfatter negative signaler som “Net Network Growth” og “Large Transactions”, der giver et pessimistisk syn på markedet.

Bitcoin som værdibevarende aktiv

Selvom mange Bitcoin-indehavere har opnået gevinster, er det vigtigt at huske, at investering i Bitcoin er spekulativt, og at der er risiko forbundet med at investere.

Bitcoin’s fremtidige præstation vil afhænge af flere faktorer, herunder protokolludvikling, netværksdecentralisering, markedsvilkår og introduktionen af nye teknologier. Det er vigtigt at huske, at investering altid indebærer en vis grad af risiko, og at det er vigtigt at være opmærksom på disse risici.

*Haftungsausschluss: Indholdet af denne artikel skal ikke betragtes som investeringsrådgivning. Investerer er spekulativt, og din kapital er i fare.

(Artiklen er baseret på data fra Coinphony og IntoTheBlock.)

Exit mobile version