Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

ÅbentAI’s CEO Sam Altman er udtrykte for nylig bekymring over den amerikanske regerings regulatoriske tilgang til krypto i Joe Rogan Podcast. Han talte blandt andet til fordel for Bitcoin og imod CBDC’er.

"Bitcoin ist eine lebenswichtige globale Währung"

Der OpenAI CEO Sam Altman har for nylig udtrykt bekymring over den amerikanske regerings regulatoriske tilgang til kryptovaluta i Joe Rogan Podcast. Han talte blandt andet for Bitcoin og imod CBDC’er.

Altman kritiserede den amerikanske regerings holdning til krypto og understregede, at kryptogemeinskabet fortsat skal kæmpe for at forsvare deres interesser.

Bitcoin som en lys fremtid

Til trods for disse bekymringer gav OpenAI CEO Altman en optimistisk udsigt til Bitcoin og beskrev det som en “logisk og afgørende global kryptovaluta”. Han sagde, at det ville operere uden for enhver regerings kontrol. Joe Rogan delte denne opfattelse og overvejede også Bitcoin som en potentiel verdensvaluta i fremtiden.

USA’s regering har for nylig skærpet sin regulering af kryptobranchen, med reguleringsorganer som SEC og CFTC, der har indgivet søgsmål mod Binance og Coinbase. Forsinkelser i godkendelsen af børshandlede fonde (ETF’er) til Bitcoin har yderligere belastet forholdet mellem branchen og reguleringsorganerne.

Disse handlinger kan udgøre en fare for branchen, ifølge Altman:

“Jeg er skuffet over, hvad den amerikanske regering har gjort på det seneste, men krigen mod krypto, som jeg ser det som… vi kan ikke opgive det, vi vil kontrollere krypto, det gør mig ret ked af landet.”

Trods regeringens foranstaltninger ser BTC ud til at være temmelig stærk i oktober og handler stadig tæt på $28.000-grænsen.

CBDC’er som årsag til alt ondt

Altman udtrykte også forbehold over for Central Bank Digital Currencies (CBDC’er) og fremhævede deres potentiale for at gøre statsovervågning mulig. Han afviste indførelsen af CBDC’er og argumenterede for, at de kunne bruges til øget granskning af finanssystemerne.

I USA er der en klar partipolitisk kløft, når det kommer til kryptovaluta og CBDC’er. Senatorer som Ted Cruz og repræsentanter som Tom Emmer har markeret sig som højlydte modstandere af digital valuta.

På den anden side har senator Elizabeth Warren konsekvent støttet CBDC’er og hævder, at de kan løse problemer inden for banksektoren. Den kongresmedlem fra Massachusetts arbejder også for strengere regulering af kryptobranchen.

Den amerikanske centralbank, Federal Reserve, har endnu ikke truffet beslutning om at skabe en digital valuta.

“Federal Reserve har ikke truffet beslutning om at udstede en digital centralbankvaluta (CBDC) og vil kun fortsætte med at udstede en CBDC med en autoriserende lov.”

Ansvarsfraskrivelse

I overensstemmelse med retningslinjerne fra Trust Project forpligter BeInCrypto sig til upartisk og gennemsigtig rapportering. Denne artikel sigter mod at levere præcise og opdaterede oplysninger. Det anbefales dog, at læserne uafhængigt verificerer fakta og rådfører sig med en specialist, før de træffer beslutninger baseret på denne indhold.

Exit mobile version