Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Aktive adresseinteraktioner på Ethereum-netværket rammer højeste niveau nogensinde

Ethereum Price Prediction as Active ETH Addresses Reaches Second-Highest in History – What's Going On?

Ethereum Netværkets aktive adresser når næsthøjeste niveau nogensinde

Antallet af aktive adresser, der interagerer med Ethereum-netværket, det mest anvendte og flydende smart kontrakt-aktiverede blockchain-protokol, er netop steget til deres næsthøjeste niveau nogensinde på 1.088 millioner onsdag, ifølge krypto on-chain analysefirmaet Glassnode.

Dette er en stigning på mere end 2x fra det daglige aktivitetsniveau på 300.000-450.000 adresser, som det har ligget på de seneste måneder.

De daglige overførsler, der foretages på blockchain, steg også til deres anden højeste niveau på rekord af 1.18 millioner, også mere end 2x højere end de seneste måneder, hvor de daglige overførsler normalt lå omkring 500.000 per dag.

Årsagen til stigningen i aktivitet er uklar, og Ether (ETH), tokenet der driver Ethereum, reagerer endnu ikke på den stigende aktivitet på chain.

Tidligere er pludselige stigninger set, kun for at vende fuldstændigt om, hvilket måske er grunden til, at Ether-bulls ikke investerer endnu.

ETH blev sidst handlet omkring $1.620, og kryptovalutaen finder stadig modstand ved sin 21DMA, selvom den stadig er oppe med omkring 5,7% fra de tidligere ugentlige bundniveauer.

Prisprognose – Hvad er næste træk for Ether (ETH)?

Hvis Ether kan klare at bryde gennem sin 21DMA mod nord, så bliver en opstigning tilbage mod området på $1.730-40, hvor de sene august-højdepunkter og 50DMA befinder sig, mere sandsynlig.

Hvis den seneste stigning er begyndelsen på en ny trend med højere aktivitet på chain, kan det bestemt hjælpe med at drive ETH-prisen op i de kommende uger og måneder.

Men handlende vil også være opmærksomme på andre temaer, såsom forventningen om godkendelse af en ETH futures ETF inden for den næste måned af SEC, på spot ETH ETF-ansøgninger i USA og andre temaer som udsigten til amerikanske rentesatser og kryptoregulering, da SEC fortsætter sin kamp for at fastslå sin autoritet over den amerikanske kryptoindustri.

Alternativ til ETH, der er værd at overveje

En ny web3 start-up kaldet Launchpad XYZ, der er i gang med at opbygge en brugervenlig community-drevet web3-økosystem, har lanceret en kryptotoken kaldet $LPX, der kunne være et godt supplement til enhver kryptoinvestors portefølje.

Ifølge projektets hjemmeside har Launchpad XYZ til formål at “sikre, at alle får mest ud af næste bull-run”.

Start-up’s web3-platform vil give al den uddannelse, der er nødvendig for, at en krypto-nybegynder kan blive en succesfuld handler.

Launchpad XYZ vil “støtte brugere i at lære og forstå web3-økosystemet, fra dybdegående analyser og indsigt til nyheder og markedssentiment”.

For et tidligt indblik i den slags højkvalitetsanalyser, som Launchpad XYZ-handlere vil have adgang til, kan du besøge start-up’s Telegram-kanal, der sender handelssignaler, breaking market news og daglige markedsnyhedsopdateringer.

Projektet hævder allerede at have fået 30x afkast på de signaler, det har givet ud gratis. Gå ikke glip af det.

Kun ejere af $LPX-tokenet vil have adgang til platformens premiumfunktioner og alpha, og projektet har nu rejst imponerende $1,7 millioner.

Køb $LPX her.

Exit mobile version