Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bitcoin DeFi Sommer: Widerspruch zwischen hohen Erwartungen und niedrigen Zahlen

Saylor's Stand as BTC Dips Amid Fed Shift

## Bitcoin DeFi Sommer: Lave Tal Trods Forventninger

Bitcoin har haft en positiv prisudvikling og er steget til over 69.000 US dollar som et etableret værdsætningsmiddel. Dog formår Bitcoin ikke at erstatte Ethereum eller Solana inden for tokenisering, DeFi eller andre højtydende aktiviteter. Dette skyldes blandt andet den relativt lave værdi og manglende organisk likviditet i Bitcoin-baserede protokoller.

### Udfordringer for Bitcoin DeFi

En af udfordringerne for Bitcoin DeFi er de høje transaktionsgebyrer, der kan nå op på op til 5 US dollar på normale dage og op til 100 US dollar under større mempool-overbelastning. Desuden bruger Bitcoin stadig et netværk af ca. 20.000 noder globalt, hvilket kan medføre forsinkelser i transaktionsbehandling.

### L2-Projekter og Tokenisering

Bitcoin har sakket bagud i lanceringen af L2-projekter sammenlignet med Ethereum. Der er et mangel på L2-kæder, og selvom der er forsøg på at starte skaleringsprojekter, er udviklingen stadig i tidlig fase. Der eksisterer dog nogle tokeniseringstools som BRC-20-token og Runes, men deres markedsaccept er begrænset.

### BTC’s Tilføjelser til Andre Kæder

En langvarig form for Bitcoin DeFi er tilførslen af indpakket BTC til andre kæder, såsom Ethereum og Avalanche. Til trods for dette fortsætter BTC med at flyde mod andre kæder, hvilket bidrager til DeFi-økosystemet. BTC mangler dog native staking-funktioner, som Ethereum tilbyder, hvilket kan være en udfordring for langsigtede investorer.

Selvom forventningerne til en Bitcoin DeFi sommer var høje, står det klart, at der stadig er udfordringer, der skal tackles, før Bitcoin kan konkurrere på lige fod med andre DeFi-platforme.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version